Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: mam kilka pytan

Cinek88
    Guest

mam kilka pytan

witam zaczynam dopiero przygode z legwanem zielonym i chcialbym sie dowiedziec odwas o nim wszystkiego a przede wszytskim czym go zywici i kiedy ??? bardzo wazne

Re: mam kilka pytan

Bardzo wazne to jest znajomosc FAQ i uzycie przycisku szukaj na kazdym forum. Jak przestudiujesz wszystko i nie bedzie tam odpowiedzi na Twoje pytania to zapraszam ponownie...

zaczne tak- witamy na forum, ciesze się, że postanowiłeś najpierw zorientować się co i jak bo najgorsza rzecza, którą mogłbyś zrobić jest zdobywanie wiedzy po zakupie legwana

więc tak, mamy na forum ogormny skarbiec wiedzy, oprócz bieżących tematów tego forum, które ma baaardzo zasobne archiwum, jest coś takiego jak FAQ, a także opis gatunku, przeczytaj uważnie to co jest napisane w wszystkich tych źródłach i będziesz o niebo mąrdzejszy

a oto pomoce:
    MAGICZNY PRZYCISK SZUKAJ
    FAQ
    OPIS GATUNKU

miłej lektury życzę

a ja stawiam ze ma juz legwana:P

Nie przyznawaj się lepiej! Jeżeli tak to na stos z tobą!
    Just kiddin'

Pozdrawiam

Długi

Nigdzie nie jest napisane, że ma lub nie ma legwana. Pisze tylko, że zaczyna przygodę ...
    Pozdrawiam

Cinek88
    Guest

niemam jeszcze legwana woel najpierw sie dowiedziec wszytkiego a pozniej

No i Gdanszczanka stawia wszystkim kolejkę ))
    Pozdrawiam

no i TAKIE PODEJSCIE MI SIE BARDZO PODOBA )))))
    juz dawno nie widziałam nic rozsadnego na tym forum,az wydaje mi sie nienaturalne, ze ktos chce sie czegos WCZESNIEJ dowiedziec.

Mysle ze wszystkie podstawowe informacje tutaj znajdziesz i oczywiscie jesli pojawia sie pytania na które nie znajdziesz odpowiedzi - chetnie słuzymy pomocą

Tym czasem ja zycze udanej "lektury" i pozniej powodzenia ze swoim podopiecznym!

Pozdrawiam!

Madzi

Uprawnienia umieszczania postów