Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: kielki prosa

Re: spokój mi tu:>

buhahaha niech no to Fatman przeczyta to nam da:P

Az strach sie bac

UUUUuuuuu .... będzie gorąco .... to ja idę do wanny )))))

dr Robert
    Guest

Gadu, gadu, a tu Meg pomieszała rośliny . Cykoria i sałata to nie kapustne.
    Mniej więcej wygląda to tak:

rodzina: kapustne = krzyżowe (Brassicaceae = Cruciferae) - wszystkie kapusty (w tym pekińska), kalafior, jarmuż, kalarepa, brokuły

rodzina: złożone (astrowate) (Compositae) - cykoria , różne sałaty.

heheheh a wiatamy dr Roberta na naszym forum
    no ja się nie znam, dyplom mam ale znam się na ludziach a nie na roślinach

więc spytam tak, jeśli to nie kapustne to dlaczego są pisane na jednej liście z kapustnymi?

dr Robert
    Guest

A ja znam takie miejsca gdzie są oddzielnie pisane . Nie jestem botanikiem, znam się na zwierzętach, nie na roślinach .

A rzadko tu zaglądam ostatnio bo już jest tu grupa dobrych hodowców, którzy udzielają mądrych rad, więc co tu po mnie. Co, mam im przytakiwać. O, nieee.

Poza tym dwa lata mija od smierci mojego samca, a samiczka od wakacji jest u rodziców, gdzie ma bardziej luksusowe warunki i gdzie, mam nadzieję, będziemy na początku maja świętować jej 12-te urodziny.
    Legwany oglądam tylko na filmach i w zoo (ostatnio piękne w Poznaniu widziałem, u mnie we Wrocku nie chodzę, bo podobno wszystkie chore, pokarmem dla psów karmione).

no tak, to teraz trzeba szukać botanika

Gdybyśmy wszycy wychodzili z założenia, że jest ktoś kto odpowie, to nikogo oprócz pytających by tu nie było, zapraszamy cieplutko do dyskusji

A co do 12lat legwanicy, no cóż pieeeeknie, moja bedzie miała 4 latka w wakacje, ale to przecież młodzik

A Zoo.. temat warszawskiego też pozostawię bez komentarza, co innego płockie, legwany w dobrej kondycji i całkiem dobre warunki a przede wszystkiem ogromna przestrzeń

mordd zajmuje się botaniką. Gdzieś go spotkałem na forum ... hmmmmmmm .... a na "Literaturze" w opiniach o książce ))
    Pozdrawiam
    P.S Fajnie że wpadłeś na forum Dr Robercie ))) oby częściej

Uprawnienia umieszczania postów