-
uczta dla smoka
Chcialem z ciekawosci zapytac czym karmicie swego smoka zima. Z czego najczesciej przyrzadzacie salatke
-
Re: uczta dla smoka
Jesli chodzi o mnie to ja sadze kielki roznego rodzaju ( kukurydzy,soczewicy,lnu,grochu.fasoli , slonecznika ,rzodkiewki, itp) kupuje tez w doniczce bazylie,miete( ale sporadycznie) oczywiscie cukinie (moj legwan to uwielbia) czasami jablko i marchewka .Glownie salatki robie z tych smakolykow )
-
Banan, mandarynka, coś żywego, trochę suchego granulatu.
-
Jarmuż liście rzodkiewki pietruszka pomidorek sałata witaminki
-
sałata, banan, cos zywego.. czyli w zimie dobijacie swoje zwierzaki, a w lecie sa proby ich ratowania tak?
-
Wejdz tu. Aniołek przylepil tu ala liste.
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=18593&t=18574
Pozdrawiam
Dlugi
-
Przepraszam. Blad. Mialo byc "całą" a nie "ala"
-
Zartujesz czy mam zaczac zjebke?
-
Teraz zjebka. Normalny jestes? Tyle sie trabi, ze nie wolno zwierzecego bialka podawac, ze 80% to powinny byc liscie i kielki, a jako UZUPELNIENIE Iguana Sticks i owoce. Moze Ci to po angielsku napisac, zebys zrozumial? Moze namalowac jezeli z rozumieniem slowa pisanego masz, az takie problemy? Za to powinni dawac bana na forum i bana na legwana dozywotnio...
-
Moje wcinają mlecze, liście poziomek i inne łąkowe, liście dzikich malin i czernic (łagodna zima - mieszkam w lesie )) ), liście rzodkiewki...
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów