Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: uczta dla smoka

uczta dla smoka

Chcialem z ciekawosci zapytac czym karmicie swego smoka zima. Z czego najczesciej przyrzadzacie salatke

aniolek
    Guest

Re: uczta dla smoka

Jesli chodzi o mnie to ja sadze kielki roznego rodzaju ( kukurydzy,soczewicy,lnu,grochu.fasoli , slonecznika ,rzodkiewki, itp) kupuje tez w doniczce bazylie,miete( ale sporadycznie) oczywiscie cukinie (moj legwan to uwielbia) czasami jablko i marchewka .Glownie salatki robie z tych smakolykow )

Banan, mandarynka, coś żywego, trochę suchego granulatu.

Jarmuż liście rzodkiewki pietruszka pomidorek sałata witaminki

sałata, banan, cos zywego.. czyli w zimie dobijacie swoje zwierzaki, a w lecie sa proby ich ratowania tak?

Wejdz tu. Aniołek przylepil tu ala liste.

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=18593&t=18574

Pozdrawiam

Dlugi

Przepraszam. Blad. Mialo byc "całą" a nie "ala"

Zartujesz czy mam zaczac zjebke?

Teraz zjebka. Normalny jestes? Tyle sie trabi, ze nie wolno zwierzecego bialka podawac, ze 80% to powinny byc liscie i kielki, a jako UZUPELNIENIE Iguana Sticks i owoce. Moze Ci to po angielsku napisac, zebys zrozumial? Moze namalowac jezeli z rozumieniem slowa pisanego masz, az takie problemy? Za to powinni dawac bana na forum i bana na legwana dozywotnio...

Moje wcinają mlecze, liście poziomek i inne łąkowe, liście dzikich malin i czernic (łagodna zima - mieszkam w lesie )) ), liście rzodkiewki...
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów