-
Re: uczta dla smoka
Dodam jeszcze to, ze powinnienes Daf przeczytac FAQ przed zakupem legwana, zeby miec o nim choc nikle pojecie i nie dostosowywac legwana do swojego zycia tylko dostosowac swoje zycie do zwierzatka, ktore i tak cierpi w niewoli. Kazdy legwan cierpi w niewoli...
-
No najlepiej by było gdyby legwany w niewoli mogły mieć terraria 4x4x2 m to byłby luz wtedy ale wiecie żyjemy w Polsce... A wogóle to juz o owocach czaję bazę nie zajrzalem do książki Ł. Wysockiego :/ Aha i jeszcze co myślicie o podawaniu suszonych fig, które są podobno dobrym źródłem białka(tak jest w tej książce).
P.S.I jeszcze raz pytam czy taka sałatka jest odpowiednia?
-
Acha i jeszcze jedno. Besztacie mnię za to że karmię ja owocami. Ale ja jej nie karmię CAŁY ROK!!! Zimą wkońcu trudno jest o mlecz, liście różnych warzyw, drzew itp. Przecież owoce MIESZAŁEM(czas przeszły) z warzywami i to tylko na czas zimowy. Przez tak krótki okres czasu legwan nie jest praktycznie w stanie zachorować.
-
skoro wiesz lepiej...
to ... rob co chcesz....
-
Wiecie za co kocham usenet (grupy dyskusyjne)? Bo moge sobie kazdego kto mi nie pasuje zablokowac i juz wtedy nie dostaje idiotycznych wiadomosci.
-
A ja mam pytanko odnośnie tego jak często podajecie swoim pupilom witaminy ? Bo ja podaje swojemu raz w tygodniu ( vibovit bobas ). Czy to wystarczy ?
-
Ja swojej codziennie daje Sera Reptimineral H i Calcium, jeszcze mam jakieś takie nie wiadomo co z Czech.
-
ojjj lepiej nie mowcie , ze ma robic co chce najlepiej sluchac dobrych rad. Ja to sprawdzilam na kolcach legwana. Bylo z nim bardzo zle we wrzesniu, teraz wciaz rosnie, z czego hja jestem ogromnie szczesliwa. Dzisiaj Igus zdziwil sie , ze rozebralam choinke, ktora byla miejscem jego zabaw. Jeszcze raz dziekuje za wszystkie wskazowki i.......... za krzyczenie na mnie tez dziekuje. Najwazniejsze,. ze legwan tak swietnie rosnie i ze wciaz zyje, bo juz sie o niego bardzo balam.
Uprawnienia umieszczania postów