Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: calcium

Re: calcium

No rozumiem cię Ryśku, trochę rozumiem teraz moich rodziców bo wiem jak się męczą akurat teraz gdy jestem w "trudnym" dla mnie liceum. No a z tym terra Gucia co bylo w "TERRARIUM" to wielkie i świetne, tylko zdziwilo mnie to, że miałeś tam piasek :/ No a z tą giełdą to sprawa zależy od niestety-rodziców i moich finansów, ale moglibyście jako ekipa legwaniarzy wpaść do Firleja na zlot, nie nudzilibyście się bo sporo jest tu osób z legami i mam znajomą, która ma parkę pięknych legwanów(samica wyleczona z krzywicy), oswojone są bardzo, nawet je nad wodę zabierała i z pewnością by z nimi wpadła na zlot. Wiem, że większość z sekty ma daleko nad Firlej, ALE wyjątkiem jest meg, ktora nigdy sie na zlocie nie pokazała, a ma blisko i dużo ludzi ze stolicy przyjeżdża, więc z transem by nie miała problemu

Ludzie tam zwierzaki zabieraja? Boze nie moglbym na takim zjezdzie byc bo za duzo osob bym poobrazal...

Nie, Fatman to nie tak. Tam praktycznie nikt nie przywozi zwierzaków, chyba że na sprzedaż lub(jeśli akurat jest) do weterynarza.

To terrarium Gucia w "Terrarium" było przejściowe. Teraz jest rozbudowane, większe. Wystrój też się zmienił. Piasek jako podłoże był przejściowo. Nie miałem kokosu. Ten piasek jest nadal w terrarium, tylko są w nim kable grzewcze i na tym jest szyba. Dopiero na to kostka kokosowa. Teraz tak to wygląda jak w załączniku. Dodam, że pomimo stosowania kokosu jako podłoża nie miałem nigdy problemu z roztoczami.
    Odbiegliśmy od głównego tematu ;-)

Nie no teraz to konkretne terra No ja tam się wstydzę pokazać to w czym mieszka moja legwanica. Jak zrobię terra następne i ładnie urządzę to może pokażę.

Mam pytanie do Ryśka. Czy idzie kupić tą Twoją książkę? Prosiłbym o taką gdyż mam zamiar kupić legwana i chciałbym przed zakupem zdobyć jak największą wiedzę o tej gadzince:P

Pozdrawiam

Wkrótce będą jeszcze książki. Wydawca się spóźnia, bo już powinny być. Steve, wpisz się do tego tematu - http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=18444&t=18444 , wtedy będę o Tobie pamiętał. Dam wszystkim chętnym znać jak dostanę książki.

Uprawnienia umieszczania postów