-
Re: calcium
Twoj inteligentny ojczulek jak mysle za wszystko płaci, wiec wez sie do roboty i moze cos ze swojego wkładu daj tak? Moze najpierw skoncz szkołe, a jak juz bedziesz sam zarabiał to pomysl o tym jak prawidłowo sie traktuje zwierzeta.
Kupiłes legwanice agresora...
hmmmm
ciekawe jak Ty ja chciałes oswoic z takim podejsciem do wszystkiego?
Myslisz,ze ona w takim towarzystwie moze byc spokojniejsza? Ja Ciebie nawet nie znam, ale wystarczy mi to co piszesz, by podniesc poziom adrenaliny, a co dopiero biedny legwan, który widzi Cie codziennie !!!
a sałatka...
odpowiedz znajdziesz w FAQ
-
Dobra celtic niech ci bedzie, zajrzę do tego FAQu chociaż książki są lepsze. A z ojcem to bylo tak że on mi kupi to terra za część mojej kasy i za to że nie pojechałbym na narty, a kurde mnie w konia zrobił. A takiego dużego terra z OSB i z transportem nikt tak tanio nie zrobi :/
-
dlatego skoro nie masz kasy (swojej własnej) to za terrarystyke sie nie powinienes zabierac ! Jak na razie wszystko robisz tak, aby Tobie było wygodnie, wiec to wsztstko troche mija sie z celem.
-
Kasę mam ale nie jednorazowo w takiej ilości.
-
Jeżeli mogę dodać swoję dwa groszę to proponuję zamknąć już ten wątek, jako że dyskusja robi się żałosna.
Pozdrawiam
Długi
-
ani zgryźliwy ani humorek - pisze to co mysle i uwazam za stosowne.
-
Ależ droga koleżanko! Ja doskonale wiem, że piszesz to co myślisz i szanuję cię za bezkompromisowe odpowiedzi na głupie pytania...
Pozdrawiam
Długi
-
ej ej, tylko bez dymu mi tu.
-
szkoda,ze i odpowiedzi i pytania staja sie tak męczące... wolałabym, zeby takich rzeczy być nie musiało.
-
meg... ja jeszcze nic nie zapaliłam :P
Uprawnienia umieszczania postów