-
Re: calcium
Fatman pojęcie mam ale to z czasem się zapomina, a ja do czegoś takiego jak FAQ nie zaglądam, lepiej przeczytać książkę. U mnie jest taki problem, że moja legwanica to wredna suka i mam problemy z terrarium, a szczególnie żeby zrobić nowe. A nawet jakbym chciał ją sprzedac to stara mi nie pozwoli... :/
-
daf... majac takie podejscie....wybacz.. ale daleko nie zajdziesz.
FAQ jest bardzo dobrym zrodłem informacji i zeby chociaz w czesci spełnic wymagania legwana musisz miec te wszystkie punkty w jednym paluszku. To samo przychodzi,jesli Ci naprawde zalezy na zwierzaku, a jak widac po ciagłych błedach nie zalezy Ci wcale, tym bardziej,ze Twoja legwanica to "wredna suka"
Zastanow sie nad tym co robidz i nad tym co piszesz.
-
Fatmanku, wczoraj to juz zupełnie mi rece opadły po przeczytaniu niektórych postów.
Nie wiem czy to pełnia tak na ludzi działa,ze im sie w głowie miesza, czy naprawde takie małe pojecie maja o tym, co niby jest ich pasją, czy hobby. I juz czasem to nawet nie wiem czy ludzie sobie tutaj jaja robia czy piszą poważnie.
Brak mi czasem słow....
Pozostaje tylko ciągła nadzieja,ze Ci co powinni jeszcze zmądrzeją.
Pozdrowionka !
Madzi
-
Popracuj nad kulturą słowa wredna suka, stara ... dzieciaki też zaglądają na to forum ...
Pozdrawiam
-
No to już widze jak ty kochasz swoją <cytat>"wredną sukę"<koniec cytatu>. Niedługo będzie pewnie kolejna sytuacja jak z UNITEM : /. Popracuj nad słownictwem (stara=Mama , wredna suka= mój kochany milusiński legwanik[])
W tym poście nie chciałem nikogo urazić tylko mocniej pokazać Ci moją opinię na temat kupywania zwierzęcia które czuje tak samo jak my bez możliwości zapewnienia mu odpowiednich warunków.
Pozdrawiam
-
Nie chcę być złośliwy, ale co niektórzy nazywają swoje legwany np. " niedobra szmata" ... tak kiedyś rzuciło mi się jeszcze to określenie w oczy...
Pozdrawiam
-
Madziku bo to jest tak, ze kazdy sobie kupuje legwana bo taka jest moda. Nie ma zielonego pojecia o tym zwierzaku. Teksty typu "po co mam czytac FAQ" tylko pokazuja jaki jest procent hodowcow, a jaki szpanerow, ktorzy maja lega bo jest trendy. Legwana powinni ludziom sprzedawac dopiero jak ktos wykaze sie wiedza na jego temat... Oczywiscie jest to niemozliwe.... :/
-
Chlopcze po tym jak sie wypowiadasz tylko udowadniasz swoj bardzo niski poziom kultury i wiedzy co jest bardzo przykre. Po co kupowales legwana jak nie masz mozliwosci go trzymac? Klopoty z terrarium? W FAQ wlasnie pisze jakie trzeba duze zbudowac. Ty oczywiscie zajebiscie wyksztalcony z dziedziny legow jak widac. Szanuj swoja matke bo gdyby nie ona to by Cie na tym swiecie nie bylo. Z takim podejsciem do legwana (wredna suka) to radze natychmiast go oddac w inne (nie napisze, ze lepsze bo kazde beda lepsze) rece. Jezeli myslisz, ze na tym forum komus zaimponujesz takim zachowaniem to sie grubo mylisz.
WON NIEODPOWIEDZIALNYM GOWNIARZOM Z FORUM or DIE!!!!
-
śmieszne to bynajmniej nie jest! To co mnie śmieszy to zgryźliwy humorek Celtica
Pozdrawiam
Długi
-
Więc z moim legwanicą i ze mną jest tak:kupiłem ją już jako agresora i moje próby jej oswojenia spełzły na niczym, nie kupiłem jej z powodu mody ale dlatego że miałem zamiłowanie do legów, pierwszego lega kupiłem z powodu mody ale to było 4 lata temu, z wiedzą u mnie było świetnie 3-4 lata temu, teraz to po części wszystko zapomniałem, mimo że kocham moją smoczycę to czasami doprowadza mnie do szału jej agresja i zachowanie, a z tym terra to jest tak że miałem kupić 100x80x150 za 330 zeta, ale mój inteligentny ojczulek wymyślił że to za drogo, wychodzi na to że sam będę je robił, ale jest problem, mam tylko materiału na terra 100x80x120 i nie wiem czy taka wysokość jej starczy, jeśli uda mi sie je wykonać to zapewniam was że będzie świetne, niestety z powodu braku czasu będę je robił dopiero po zakończeniu roku szkolnego. Rozumiem wasze ataki i po części wiem że mi się należą.
P.S.Do Fatmana:Jakiej wysokości jest twoje terra?
2 P.S.Jeszcze raz się pytam co sądzicie na temat takiej sałatki:marchew, ogorek, rzodkiewka?
3 P.S.Jeśli ktoś chce ze mną jeszcze na ten temat pogadać to serdecznie zapraszam na gg.
Uprawnienia umieszczania postów