-
Re: ROZTOCZA
Gadzinko Ty chyba nie czytasz dokładnie co piszę. Globol polecał dr Jarek, a jednorazowe "gazowanie" nic nie da jak i jednorazowe zastosowanie innych środków zaradczych. Ja podałem metody zastosowane w mojej hodowli ( skuteczne ) Ty podajesz inne. Ja się przy swoich nie upieram. Im więcej metod tym lepiej - prawda ? Nadal potwierdzam to co piszesz, że czystość jest bardzo ważna. Roztocza jak piszesz wcześniej to poważna sprawa - a tu nagle, że z każdą małą sprawą się do lekarza odsyła, bo jak słusznie zauważyłaś nie ma ich już na forum - nie z mojej winy . Nie posiadam, aż tak ogromnej wiedzy na tematy chorób, pasożytów itp, a każdy przypadek, to przypadek indywidualny. Co do mycia pokarmu z lasu i łak - też się zgadzam. Tego nie rozumię "Co do FAQ Jacku to mógłbyś je uzupelnic bardziej fachowo i tak jak napisal lek. WETERYNA "nie od razu z grubej rury". że co z grubej rury ?. Nie jestem fachowcem tylko AMATOREM. Skoro masz zastrzeżenia co do FAQ napisz maila i się uzupełni. Nie przypominam sobie, by Weteryna pisał coś do mnie na temat FAQ - loktok pisał, dr Jarek pisał, dr Robetr pisał, dr Maluta itd. Weteryny nie pamiętam - chyba nic nie sugerował, bo każda sugestia była brana pod uwagę. Temat Faq jest otwary, więc napisz (mail, gg, tlen) co zmienić, dopisać itp. Wielu hodowców nad nim pracowało, więc nie widzę powodu żeby i Ciebie zabrakło -jeśli to wniesie coś nowego. Faktycznie to forum jest po to, by wymieniać się doświadczeniami ( co też czynimy
)))) ) nadal mam jednak wrażenie, że odbierasz mnie jako agresora względem Twojej osoby - dlaczego
)) Zresztą dalsza dyskusja nie ma sensu. Ty gadzinko napisałaś swoje zdanie, ja swoje, a zainteresowani niech wyciągną wnioski z całej dyskusji. Nie chodzi mi o wnioski kto miał rację, czy też nie, a o to jak najlepiej zwalczyć roztocza
)) Zapraszam na gg lub tlen - Temat FAQ
)))) mogą być i inne
))))
Uprawnienia umieszczania postów