-
Re: znow allegro
Deore witamy na forum!
Gdybyś miał styczność z legwanami, to wiedziałbyś, że takie foto wystara żeby stwierdzić czy legwan jest w dobrej kondycji fizycznej czy nie, a te dwa biedaki z pewnością się dobrze nie czują:/
-
W dodatku wygląda mi to na b. zaawansowaną Awitaminoze(brak witaminy A) WIem bo sam mam lega z ta dolegliwoscia ale jemu juz jest dobrze
-
meg11, mam legwana i wcale nie twierdze ze te są w dobrym stanie, tylko bylem ciekaw skad wiesz ze mają grzybice i po czym to poznalas ?
-
Gratulacje!
"Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro (numer 39277219)"
-
nie rozumiem dlaczego się cieszycie, że aukcja została usunięta, skoro legwany tak wygladają u obecnego właściciela i nie zmienia go na nowego, to nic dobrego z tego nie wyniknie.
-
Meg, ale przeciez istnieje mozliwosc, ze moglyby trafic w podobne rece. Chociaz z drugiej strony na kogos tak traktujacego zwierzeta powinna byc nalozona kara i jesli juz takie zdjecie na allegro umiescił to powinien byc swiadom konsekwencji - ale jakich? Jedyna konsekwencja to taka, ze moze nie znajdzie nikogo przez allegro, a zwierzaki.... kogo one obchodza, przeciez to tylko zwierzaki....
szkoda mi slow.
Nie wiem co lepsze usuniecie takiego goscia z allegro, czy jednak danie mu mozliwosci sprzedania legwanow ... ale komu? jaka pewnosc gdzie one pojda?
I tak zle i tak niedobrze...
Uprawnienia umieszczania postów