-
Mlecz
Informuje tych,ktorzy juz zaprzestali zbierac roslinki ,ze jest jeszcze sporo mleczu i nie tylko.Ja dzisiaj nazbieralem cala reklamoweczke :-) Jak tak dalej pojdzie to bedziemy mieli zieleninke okragly rok.Oby tak dalej
Pozdrawiam
-
Re: Mlecz
no fajnie, że zima jest taka przychylna dla nas legwaniarzy, ale jeszcze legwan musi mieć ochotę na mlecz, mój jak tylko wyczuje żarcie łąkowe, od razu wypluwa całe żarcie z pysia i nie je więcej;]
no z liśćmi rzodkiewki było super, bo dopiero wczoraj się dowiedziałam od zaprzyjaźnionego pana z warzywniaka, że liści już nie będzie, a tak, cała "zimę" miałam ich pod dostatkiem, ekhm tzn moja zielona
-
Widać wielkopański ten Twój legwan )))))))) łąkowego nie jada uuuuuUUUUu )))))
-
Ja rowniez sprostuje,ze nazbieralem tego mleczu dla mojego legwana abyscie nie posadzili mnie,ze sie opycham mleczem i jeszcze was namawiam :-) .
Pozdrawiam
-
a ja probowalam kiedys mlecza.. ale za bardzo mi nie zasmakowal.. to nie polecam wcale.. jak zielone lubia je.. to niech jedza... ja nie bede towarzyszyla w tej uczcie :P
-
Niektorzy ludzie jedza salatki z mlecza...
-
lepiej nie pisac co niektorzy ludzie jedza , bo mozna stracic apetyt juz na zawsze :P
-
Gucio dostaje ciągle mlecz i babkę lancetowatą. Zima jest łaskawa ;-) Kiedyś spotkałem starszego człowieka na spacerze w lesie. Ja również byłem na spacerze i przy okazji zbierałem mlecze dla legwana. Dziadek się zatrzymał, zapytał o mlecz i stwierdził, że od wojny jada sałatkę z mleczy bo jest zdrowa. To był Francuz, który na stałe w Polsce zamieszkał po wojnie.
-
Widac Francuzi i legwany wiedza co dobre.Moj szwagier mial dziadka Francuza ktory rowniez serwowal salatki z mleczu.Bedzie trzeba jednak kiedys sprobowac
Pozdrawiam
-
Dzisiaj jak i w sumie zawsze dostał taaaaaka kupe mlecza :-) Jak zawsze pusta miseczka została :-)
Uprawnienia umieszczania postów