Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: zielony? bleah..

Mieszany widok

zielony? bleah..

Witam!
    Mam problem z Neo, a mianowicie coś mu odbiło i zaczął nieznosić koloru zielonego.. Atakuje wszystko co zielone, np. ma taka swoją podusie, na której spędza całe dnie leżakując, w momencie gdy kręci się za bardzo i poduszka mu spada a ja chcę mu pomóc i ją podnoszę Neo rzuca się na nią.. inny przykład, ma zieloną plastikową miseczkę, w której zawsze dostaje żarcie, miał już zakodowane, to że gdy widzi ta miseczkę na horyzoncie oznacza to, że jest w niej żarcie dla niego, ale teraz to się zmieniło, w momencie gdy tylko zauważa że wchodzę do pokoju z miską zaczyna biegać jak oszalały, a gdy już uda mi się mu ją podstawić pod nos, robi wszysyko by pogryżć miskę, a nie to co jest w środku..

nie wiem czy jasno się wyraziłąm ale proszę o pomoc:P
    co mu odbiło? czyżby okres godowy?:|

Re: zielony? bleah..

Hmm ciezki przypadek... podejrzewam odmiane wscieklizny. W celu wykrycia ewentualnego zrodla zakazenia radze przebadac z kim zwierze mialo ostatnio stycznosc.
    Druga mozliwosc: meg11 musialas mu podpasc ;-)

Pozdrawiam
    [gadzinka]

Trzecia mozliwosc - dosc ma zimy i koloru zielonego, radze zmienic na letni rozowy albo pomaranczowy legi lubia ten kolor.
    Czwarta mozliwosc - stroi fochy i domaga sie glaskania.

Pozdrawiam
    [gadzinka]

Mysle, ze okres godowy. Na odcienie czerwieni raczej nie zmieniaj bo bedziesz miec problemy jak Nika.

w imieniu JACKU, ktoremu komp robi problemy...

cytat z pr. mgr Magdalena Freytag " Amatorski chów legwana zielonego"
    str. 49
    " Legwany w okresie godowym intensyfikują swoje kolory. Należy w tym czasie unikać zakładania ubrań niebieskich, purpurowych czy zielonych czyli takich, które mogą wywołać u zwierząt agresję"
    Pozdrawiam

hehe, a ja chodze cały czas po domu w zielonych bojówkach, aą strach się bać

To poważna sprawa, przecież on jest zielony! Miejmy nadzieję, że nie podejmie próby samookaleczenia.

A jednak potrzeba jej samca :P

O kim piszesz ??? :P )))))))))))))))))

No raczej o Neo :] Chociaz pewnosci nie mam czy to tylko chodzi o lega ))

Uprawnienia umieszczania postów