Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: korek

Re: korek

haha Pavlo piszesz coś typu : są 100 zł do kupienia po 50zł ))))
    Ludzie błagam troche powagi )))

Pavlo

tapety i panele korkowe są dostępne praktycznie w każdym większym mieście w sklepach budowlanych, domach korkowych czy sklepach z art. wnętrzarskimi

gdyby to właśnie o taki korek chodziło to ludzie nie robili by takiego hallo o sciągnięcie kawałka głupiego korka aż z Krakowa.....no a ja prowadzibym pewnie sklep z parkietami i panelami podłogowymi a nie biofila))

wiesz co Sułek zachowujesz sie jak prostak i nie potrafisz czegos wyjasnic (sprostować) mniej ordynarnie? ton mojej wypowiedzi odzwierciedla Twoja
    A co sie tyczy korka to faktycznie (PRZEPRASZAM) nie takie same wzory jak w biofilu
    tylko takie same jak w centrum egzotyki w Warszawie .Niepotrafisz sie powstrzymac wiec jako reprezentant sklepu jestes do niczego bardzo mi przykro.

END of TOPIC

Pavlo spokojniej. Jak dla mnie to Ty napisałeś post niejednoznacznie. Można odnieść wrażenie, że sugerujesz iż Biofil drastycznie zawyża cenę {cyt:"w Praktikerze (dokładnie takie same jak w biofilu) na działe z panelami 11sztuk 67zł} . Łukasz tylko bronił się przed takim pomówieniem. To do Ciebie chyba należał obowiązek sprawdzenia dokładnie o jakim korku jest mowa. Tak mi się wydaje jako czytającemu tę dyskusję.

Pavlo - przepraszam
    faktycznie użyłem zbyt mocnych słów

Ja tez PRZEPRASZAM wszystko zawsze mozna zalatwić w sposób pokojowy
    A tła z korka w Biofilu sa naprawde zadko spotykane prawde mówiac
    nawet nie spojzałem do oferty tego sklepu i opieralem sie tylko na tym co widziałem
    w sklepie zoologicznym centrum egzotyki w warszawie myslalem ze to standart w sklepach zologicznych dopiero jak zajzałem do biofila zrobilo mi sie głupio jeszcze raz Przepraszam
    POZDRAWIAM WSZYSTKICH

kurcze ale sie burza wywiazala. a co do korka to juz kupilem od sulka nawet z dostawa mialem za darmo he he wsio sie dobrze ulozylo

Uprawnienia umieszczania postów