-
korek
witam
nie wiecie moze gdzie w wawie moge dostac plyty prasowanego korka takie jak w biofilu
-
Re: korek
Gdzie w wawie to nie wiem ale w sobotę przyjedzie Sułek na sympozjum i jak sie z nim skontaktujesz to może Ci przywieźć(ja tak zrobiłem)
pzdr
-
Obawiam się że nigdzie, Sułek jest chyba monopolistą)
pzdr
-
Ha Ha monopolista to takie brzydkie określenie((((((
powinniśmy dziękować żę ktoś to sporwadza a nie nazywać go monopolistą ))))
pzdr
-
w Praktikerze (dokładnie takie same jak w biofilu) na działe z panelami 11sztuk 67zł a na działe budowlanym korek w rulonie 15metrów 79zł
pozdr.
-
ewentualnie w szreku przy placu szembeka
lub centrum egzotyki przy Geancie na ursynowie
-
Pavlo korek taki jak z biofila w rulonie-niewiarygodne chyba nie widziałeś korka z biofila o gr. 25mm tylko korek techniczny.
-
kolego nieuwaznie czytasz!
napisalem korek ....(dokładnie takie same jak w biofilu) na działe z panelami 11sztuk 67zł
potem napisałem..... na działe budowlanym korek w rulonie 15metrów 79zł
jak widzisz ten za 67 zł pakowany po jedenascie sztuk jest nie tylko teki jak z biofila ale jest tych wzorow wiecej nawet w klorach imitujacych brzoze a pozatym standard ten co w biofilu taniej i jak juz pisałem w wielu wzorach.
-
jesli masz na mysli ten w platach 35x50 to nie taki jak w Biofilu
-
Pavlo
zapraszam jutro na sympozjum terarystyczne gdzie będziesz miał okazję POMACAĆ sobie korek , o którym piszesz a nie masz jak widzę najmniejszego pojęcia....
to jest właśnie dyskretny urok pieprzonego internetu, gdzie każdy może wypisywać brednie (takie jak Ty) i nikt nie ponosi za to odpowiedzialności....
Uprawnienia umieszczania postów