Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: korek

Mieszany widok

korek

witam
    nie wiecie moze gdzie w wawie moge dostac plyty prasowanego korka takie jak w biofilu

Re: korek

Gdzie w wawie to nie wiem ale w sobotę przyjedzie Sułek na sympozjum i jak sie z nim skontaktujesz to może Ci przywieźć(ja tak zrobiłem)
    pzdr

Obawiam się że nigdzie, Sułek jest chyba monopolistą)
    pzdr

Ha Ha monopolista to takie brzydkie określenie((((((
    powinniśmy dziękować żę ktoś to sporwadza a nie nazywać go monopolistą ))))
    pzdr

w Praktikerze (dokładnie takie same jak w biofilu) na działe z panelami 11sztuk 67zł a na działe budowlanym korek w rulonie 15metrów 79zł
    pozdr.

ewentualnie w szreku przy placu szembeka
    lub centrum egzotyki przy Geancie na ursynowie

Pavlo korek taki jak z biofila w rulonie-niewiarygodne chyba nie widziałeś korka z biofila o gr. 25mm tylko korek techniczny.

kolego nieuwaznie czytasz!
    napisalem korek ....(dokładnie takie same jak w biofilu) na działe z panelami 11sztuk 67zł
    potem napisałem..... na działe budowlanym korek w rulonie 15metrów 79zł
    jak widzisz ten za 67 zł pakowany po jedenascie sztuk jest nie tylko teki jak z biofila ale jest tych wzorow wiecej nawet w klorach imitujacych brzoze a pozatym standard ten co w biofilu taniej i jak juz pisałem w wielu wzorach.

jesli masz na mysli ten w platach 35x50 to nie taki jak w Biofilu

Pavlo
    zapraszam jutro na sympozjum terarystyczne gdzie będziesz miał okazję POMACAĆ sobie korek , o którym piszesz a nie masz jak widzę najmniejszego pojęcia....

to jest właśnie dyskretny urok pieprzonego internetu, gdzie każdy może wypisywać brednie (takie jak Ty) i nikt nie ponosi za to odpowiedzialności....

Uprawnienia umieszczania postów