Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: co w wakacje??

Mieszany widok

co w wakacje??

czesto jest tak ze sie gdzies wyjezdza na wakacje co wtedy sie robi ze swoimi gadami??Czy najlepjej je zabierac ze soba czy co??

Re: co w wakacje??

Zostawia sie pod opieką zaufanej osobie (najlepiej terraryscie).

Sa rozne sposoby... Najlepiej jest oddac zwierze osobie ktorej sie na tym zna i zapewni mu odpowiednią opieke na czas wyjazdu. Rowniez Biofil oferuje "Hotel" dla zwierzakow wlasnie na czas wyjazdu wlascicieli, oto link: http://biofil.pl/biofiles.php?d=hotel&jezyk=pl. Ale odradzam brania ze soba zwierzaka na wczasy poniewaz taka podroz to ogromny stres dla niego.

jednak czesto jest tak ze wlasnie ktos taki jest tak ze na wakacjach i korzysta z zycia a my sie denrwujemy o nasze gady

Ja jak jechałem w tym roku na ferie to wziołem swojego pajączka ze sobą a na ferie jechałem do babci ktura mieszka 500km od mojego miasta

Ja zawsze zosatawiam zwierzaki pod opieką rodziców. Siedze w tym "temcie" juz od ponad 6 lat wiec rodzice znają nawet pare łacińskich nazw Niestety w tym roku pojawiło się kilak węży o które trzeba szczególnie dbać i mam troche obaw w związku z tym ale myśle, że bedzie OK

Uprawnienia umieszczania postów