-
Smok
Przedstawiam mojego smoka
-
Re: Smok
A to jego domek
-
I jeszcze jedno zdjęcie
-
Fajne smoczycho ;-) Dodaj trochę zieleni do wystroju terrarium. Napisz również, jak jest mocowana ta żarówka w tylnej ścianie w korku. Ze zdjęcia trudno to ocenić, ale czy aby nie zbyt blisko korka ? No i legwan ma do niej bezproblemowy dostęp. Tak to wygląda.
-
smoczycho? Ja bym raczej napisała, że fajny gnojek Do smoczycha to mu jeszcze duuużo brakuje cm
-
Witam Cie Ryśku
żarówka przymocowana jest do sufitu, jest to promiennik ceramiczny z biofilu, okryty doniczką tak że nie ma kontaktu z korkiem, a jest tak nisko bo leg uwielbia się wygrzewać na pułce pod nim. Co do zieleni to jestem na etapie dodawania, ostatnio zmieniałem wystruj na taki jak na zdjęciu i jeszcze nie zamocowałem zieleninki oczywiście sztucznej.
Dzięki za ocene smoka, ma rok i jest kochanym zwierzakiem tylko troche płochliwym ale mamy czas na przyzwyczajanie się do siebie.
Pozdrowienia dla Gucia
-
Masz racje meg mały smoczek - gnojek ale kochany.
-
hm... zaraz pewnie dostaniesz mase odpowiedzi, z wiadomością że nie jest dobrze, gdy legu grzeje się "od dołu"
pozdrówka
-
afrox grzanie mam od góry a na dole mam grzałke pod basenem, wiem o tym że legowi nie grzeje się od dołu.
pozdrówko
-
Zabezpiecz zarowke, zeby legwan nie mial do niej dostepu.
Uprawnienia umieszczania postów