Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Pytanie do Fatmana

Re: Pytanie do Fatmana

Moj legwan dostawal zastrzyki po operacji wyciecia kul zoltkowych. Jakby PANI umiala uzywac funkcji szukaj w forum to by PANI przeczytala.

Niech sobie PANI wyobrazi, ze legwan byl wtedy w drugim pokoju. Spiacy spokojnie na korzeniu i pod lampka. Nie wiem co PANI probuje udowodnic, ale narazie robi PANI z siebie posmiewisko. Zaczynajac od leczenia legwana termoforem pod koldra, konczac na atakach i przegladaniu oraz zamieszczaniu zdjec bez pozwolenia autora i wlasciciela. Zachowuje sie PANI jak 13 letnie dziecko, ktore probuje cos udowodnic za wszelka cene i mu to nie wychodzi.

Widze, ze trzeba bedzie galerie zrobic pod haslem, bo przegladaja ja osoby, ktore niebardzo maja jakakolwiek etyke. Tym sie wlasnie prosze PANI roznimy, ze ja jakbym gdzies takie zdjecia wygrzebal to bym ich na publicznym forum bez zgody wlasciciela nie zamiescil. Ja narazie grzecznie siedze i odpowiadam, ale jeszcze troche i poswiece pare nocy przy komputerze, zeby uprzykrzyc PANI troche zycie. Powiem ostatni raz grzecznie: odczep sie ode mnie. Znam bardziej odpowiednie osoby, ktore sie troszcza o mojego lega (np. Loktok), wiec jesli PANI moze, niech PANI wsadza swoj wscibski nochal w sprawy innej osoby. Tak to jest jak sie ludzie dorwa do komputera i internetu... Mysla, ze sa anonimowi i wszystko im wolno...

nie będę dłużej tolerowała tego typu kłótni na forum, już raz prosiłam o spokój, proszę ponownie, za trzecim razem, nie będę nawet ostrzegała..

ZAMYKAM WĄTEK, macie ochotę na kłótnie to róbcie to na privie:/

Uprawnienia umieszczania postów