-
Pytanie do Fatmana
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=17544&t=17541
W tym watku podales link do swojej strony. Na jednym ze zdjec ktore tam sie znajduje a ja zalaczylam, widac Twojego legwana.
Mam takie pytanie:
Czy mnie sie tylko wydaje czy jego tylna, lewa noga jest spuchnieta?
pozdrawiam
[gadzinka]
-
Re: Pytanie do Fatmana
Nie legwan jest tak umiesniony. Obie nogi sa symetryczne. Poza tym pod stala opieka dr Loktoka
-
Tak to jest jak sie lega sterydami karmi ))))))
Niezly opas ta Twoja lega ))
-
w jakim wieku jest Twój leg ?
-
Re: łaciaty legwan Fatman 19-11-04 11:24
"Nie trzeba fotek. Jest to napewno wylem po zastrzyku. Moj legwan rowniez mial takie plamy. Niektore z nich sa slabo widoczne, ale widoczne, gdy legwan jest wyziebiony."
Z Twojej wypowiedzi zrozumialam, ze Twoj leg mial robione zastrzyki... zastrzyki robi sie przy oslabionym organizmie, MBD (odwapnieniu).
A Twoj z jakiego powodu mial je robione? Czyzby sterydowe, ze mu tak miesnie w tej nodze urosly? ;P
Pozdrawiam
[gadzinka]
-
Nie tylko przy MBD robi sie zastrzyki, a jesli juz jakims cudem pojawilo sie u lega fatmana (co bylo by cudem) to fatman napewno by to odrazu rozpoznal, wiec nie obawiaj sie AmazoNKA o lega fatmana. :-)))))))))))
-
Nie przesadzajmy z tymi literkami przed nickami, nazwiskami, a tak na marginesie jeszcze nie dorobilem sie dr. :-)))))))))
-
Sam temat posta wskazuje, ze zadaje pytanie a nie udzielam rad... tylko licze na odpowiedz adresata :-)
Aha loktok: nie napisalam, ze zastrzyki robi sie tylko i wylaczie przy MBD, prosze uwaznie czytac. Milo, ze pan zabral glos... cenie pana wypowiedzi na tym forum :-)
Pozdrawiam
[gadzinka]
-
Fatman a czy Twoj legwan po tej imprezce:
http://fatman.homelinux.com/gallery/impreza/pict1267
nie mial kaca i dusznosci od dymu tytoniowego?
Pozdrawiam
[gadzinka]
-
Ktos tu najwyrazniej probuje komus cos udowodnic!
Tylko ciekawe co i po co??? :////
Uprawnienia umieszczania postów