Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: POMOCY- MÓJ LEG ZNIKŁ-POMOCY

Re: POMOCY- MÓJ LEG ZNIKŁ-POMOCY

He he nie ktos tylko ja. Nie staraj sie mnie kryc! To sprawdzone dane... Nie napisalbym Ci czegos niesprawdzonego...

jeszcze jedno!! czy legwan jak ucieknie siedzi w jednym miejscu czy sie przemieszcza??!!

POZDRAWIAM

Siedzi w jednym miejscu. Przewaznie wtedy sie wyziebia, a jak jest zimny to jest mniej ruchliwy.

czy jak wystawie mu na noc farelke to powinien wyjsc????

POZDRAWIAM

Robert Rutkowski
    Guest

Pamiętam, że u Kogoś leg schował się w łazience do pralki automatycznej. Wszedł przez otwór z tyłu i siedział sobie w środku na bębnie. Gość znalazł go przez przypadek, usłyszał szmery.

Moja Żaba lubi sobie wejść od czasu do czasu do tapczanu, też przez otwór z tyłu. Jak pierwszy raz tam wlazła to szukałem jej cały dzień. ...Podnoszę kanapę a tam leg wkórzony że go znalazłem.

Pozdrawiamy.

sprawdz tez w ubraniach w szafie np. Moj kiedys wlazl mi do rekawa plaszcza ktory sobie tam wisial i nie mogl wyjsc wiec tak pol dnia go szukalem.
    O wlasnie znowu do szafy wlazi skkubaniec...

dr Robert
    Guest

Jeśli wejdzie do kuchni chętnie wybierze tylną ścianę lodówki ( jest tam ciepło). Młody legwan nie wytrzyma dwóch tygodni bez wody. Po kilku dniach wyschnie na amen. Życie może przedłużyć większa wilgotność powietrza (kuwety z wodą w pokoju, mokre szmaty i spryskiwanie wodą. Przy 19 stopniach raczej nie będzie się ruszał. Ja bym szukał dalej.

Zdanie "jak mi wcześniej zwiewał" świadczy o niepoważnym traktowaniu zwierzaka. Każdemu się może przytrafić, ale notoryczne dopuszczanie do ucieczek świadczy, albo o beztrosce albo o złej konstrukcji terrarium. Koniec kazania .

Przepraszam myslalem tutaj o jego naturalnych warunkach. W naszych mieszkaniach tyle nie pociagnie.

WaRiaT_1986
    Guest

Jak to powiedział Darius sprawdz szafe. Mój tez sie kiedyś schował do rękawa :-) Nie wiem czemu ale na legi dziala to jak magnes.

Tak to była moja samica. Siedziała nie w bębnie, a na silniku, a reszta się zgadza
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów