No wiec w skrócie..
list dostałam od Jacku
No wiec w skrócie..
list dostałam od Jacku
Dzięki Meg
Pozdrawiam
Dziekuję ;-)
czesc Robasie !!! to juz 2 miesiace dzis minely jak tutaj sobie siedze !!! Matko teraz dopiero zobaczylam jakie bazgrolki wyczynialam na tej karteczce ! az sie wstydze. ale pisalam to na kolanku na plazy tak zeby siebie usprawiedliwic
no.... u mnie wsio ok zeby tak w skrocie napisac mam nadzieje,ze u Was tez Buziaki gorace Wam wysylam, bo musza byc gorace bo tu zimno i deszczeowo pasqdnie jest. nie pamietam niemal jak slonce wyglada...
no... to bede konczyla bo czas mam ograniczony. tu wszyscy sa ograniczeni :P no.. prawie.. ale ja wcale zlosliwa nie jestem :P
ech.... no dobra
buziaki !! usciski i pozdrowionka !!!
papasie
Wasz
Madzik
Pozdrowka!!
witam Robaczki moje kochane !! zeby nie powiedziec jaszczurki ;P
Pozdrowionka chcialam wyslac i powiedziec ze juz tylko 1,5 mca i bede w domku no.... to Buziaki ogromniaste !! tesknole sobie za Wami nie tak caly czas zeby nie bylo, ale od czasu do czasu
usciski ogromniaste
Madzik
dzieki meg za smska ale nie dostalam go w calosci i nie wiem o co biega ;( ale chyba to tez pozdrowionka i buziaki dla madzi byly wiem babeczko ze tesknisz za mna ja za Toba tez :*
aaaa juz wiem o co chodzilo w smsku pierwsza czesc dotarla ale juz wiecej nic nie skrecaj sobie ok? i tak juz jestes madziku dosc pokrecona
ok... to ja uciekam wlasnie zdalam jakis smieszny egzam z angielskiego... czyms trzeba sie tu zajac.
a gg znow nie mam, bo po wczorajszym zainstalowaniu mnie opierniczyli ze im wira do systemu wprowadzilam i musieli wszystko czyscic :P
oj broi madzik broi ;P
no.. to jak cos to bede pisala tutaj
Buziaki Robaczki moje kochane
madzik
Hmmm Meg slyszysz nie skrecaj tyle.... rotfl
Dziwic sie, ze taki dobry humor ma!