No wiec w skrócie..
list dostałam od Jacku
No wiec w skrócie..
list dostałam od Jacku
Dzięki Meg
Pozdrawiam![]()
Dziekuję ;-)
czesc Robasie !!! to juz 2 miesiace dzis minely jak tutaj sobie siedze !!! Matko teraz dopiero zobaczylam jakie bazgrolki wyczynialam na tej karteczce ! az sie wstydze. ale pisalam to na kolanku na plazy tak zeby siebie usprawiedliwic
no.... u mnie wsio okzeby tak w skrocie napisac
mam nadzieje,ze u Was tez
Buziaki gorace Wam wysylam, bo musza byc gorace bo tu zimno i deszczeowo pasqdnie jest. nie pamietam niemal jak slonce wyglada...
no... to bede konczyla bo czas mam ograniczony. tu wszyscy sa ograniczeni :P no.. prawie.. ale ja wcale zlosliwa nie jestem :P
ech.... no dobra
buziaki !! usciski i pozdrowionka !!!
papasie
Wasz
Madzik
Pozdrowka!!
witam Robaczki moje kochane !! zeby nie powiedziec jaszczurki ;P
Pozdrowionka chcialam wyslac i powiedziec ze juz tylko 1,5 mca i bede w domkuno.... to Buziaki ogromniaste !! tesknole sobie za Wami nie tak caly czas zeby nie bylo, ale od czasu do czasu
usciski ogromniaste
Madzik
dzieki meg za smska ale nie dostalam go w calosci i nie wiem o co biega ;( ale chyba to tez pozdrowionka i buziaki dla madzi bylywiem babeczko ze tesknisz za mna
ja za Toba tez
:*
aaaa juz wiem o co chodzilo w smskupierwsza czesc dotarla
ale juz wiecej nic nie skrecaj sobie ok?
i tak juz jestes madziku dosc pokrecona
ok... to ja uciekamwlasnie zdalam jakis smieszny egzam z angielskiego... czyms trzeba sie tu zajac.
a gg znow nie mam, bo po wczorajszym zainstalowaniu mnie opierniczyli ze im wira do systemu wprowadzilam i musieli wszystko czyscic :P
oj broi madzik broi ;P
no.. to jak cos to bede pisala tutaj
Buziaki Robaczki moje kochane
madzik
Hmmm Meg slyszysz nie skrecaj tyle.... rotfl
Dziwic sie, ze taki dobry humor ma!