Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: zoologiczny

zoologiczny

Dzisiaj przez przypadek zaszedłem do zoologika na moim osiedlu. Mają tam kilka jaszczurek (legwan zielony, agama brodata, chyba gekon toke, kameleon jemeński i felsume madagaskarską), papuge i sporo rybek. chcialem przy okazji kupis sepie.... podchodze do takiej "babuszki" <lol> ktora probowala otworzyć słoik z jakims kompotem i pytam:
    - Dzieńdobry, czy ma pami moze sepie?
    - Co???????? :|
    - Sepia! Szkielet mątwy.
    - Panie a idź pan stąd, z jakas medycyną sądowa mi tu wyjeżdza, co pan mysli ze trafil gdzies.... (urwała)
    - Ale to jest żródło wapnia dla....
    - A niech jest czym chche, idź pan w cholere z tym czymś.....

Jestem pewien ze ta kobieta nie wiedziala co trzyma w tym sklepie, jak bym ją zapytał co to za gatunki....

Re: zoologiczny

Może nawet wiem o który chodzi sklep. Czy to nie taki na przeciwko biedronki i na tej samej ulicy co Olimp???

))))))))))))))))) świetna historia...
    Pozdrawiam

dokladnie ten. :-)))))

Robert Rutkowski
    Guest

Muszą tam zachodzić różne osoby i pytać o to samo, może babcia w końcu załapie, że to jest potrzebne.
    Pozdrawiam.

Hehe to teraz idz i zapytaj o oseski )))))))

Tam zwierzęta to poprostu warunki mają super :/ Leg na piasku, zero zieleni i tego piasku to też może 1-2 cm...

nie tyle piasek, co taki gryzik.... ale padake tam ma :/ no ale co zrobic.....

ps daf jak bedziesz w okolicy to daj jakos znaka, poznasz mojego legwana ))) cu

Ja jestem codziennie w okolicy bo do biskupiaka chodzę Jak będzie ci się chciało to możesz po mnie przyjść do szkoły We wtorki kończę 13.25 to mi pasuje.

Uprawnienia umieszczania postów