Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: ale bajer ;)))

ale bajer ;)))

musze sie pochwalić i zarazem zapytać czy u Was jest podobnie ))
    Przedchwila legwan łaził sobie po pokoju (parapet, kwiatki itd.) nagle jego uwage przykuło terrarium. biedak kombinowal jak tu z kwiatka wejść do zamknniętego terr. postanowil ze wskoczy na subwoofer a z tamtąd jakos uda sie do środka- oczywiscie nie wyszlo mu to. otworzylem terr i patrzylem co bedzie dzialo sie dalej. polazil po podlodze wskoczyl na moje wyro z tamtąd znowu na kwiatka no i siup do środka. pomyslalem o co mu chodzi, przeciez nie nawidzi terrarium, ale ..... cwaniaczkowi zachcialo sie zalatwić, a to ze jest wychowany to nie narobi byle gdzie, więc postanowil zalatwic sie w swojej ubikacji! )) normalnie ale jestem z niego dumny )). przed chwila wyszedl na wierzch terrarium i mi robi demolke. najgorsze jest to ze szykuje sie do skoku na firanke )) na 5 skoków 4 mu wychodzą ))) dobra bo sie rozpisalem.

ps. wczoraj jak zobaczyl ze zalozylem rekawiczki zeby go zdjąć z karnisza to mnie skubaniec w palca zaczal gryźć heh tez komicznie to wyglądało.

pozdrawiam :F

Re: ale bajer ;)))

Dopiero bedzie komicznie jak osiagnie wymiary Gucia :P

Taaa bedzie komicznie ale chyba tylko dla legwana ))
    Fajnie ze sie tak nauczyl zalatwiac. No to teraz proponuje 2 etap- muszla klozetowa ))))))

Niektóre legwany mają swoje ulubione miejsca na załatwianie potrzeb :-) Jeśli chodzi o skoki na firankę nie wiem czy to takie śmieszne ;-/ Po jednym takim wybryku Gucia kupowałem żonie na otarcie łez nową firanę. Do dzisiaj mi i Guciowi to pamięta, chociaż nie wiem co ja zawiniłem :-)))

Pawloosh
    Guest

Swego czasu posiadalem agame brodata, skubana zalatwiala sie zawsze, gdy ja wypuszczalem, wiecej- jak zachcialo jej sie zrobic kupsko, napierdzielala lapami w przednia szybe terrarium, zeby ja wypuscic! Tak wiec jesli chodzi o sprzatanie terrarium, odchodow praktycznie w nim nie bylo Przebojowe sa te zwierzeta!

Mój smok załatwia sie zawsze na gazete.

WaRiaT_1986
    Guest

A mój w 80 % na korek specjalnie dla niego i 20 % do baseniku ;-)

to nie jest wcale BAJER !!!

mój leg wychodził ze swojego terra i wchodził na terra z boa dusicielem
    - na terra z boa, na górze była kratka...

leg stawał dupskiem nad kratką i walił KUPĘ do terra w którym siedział boa

było to nagminne zachowanie przez kilka tygodni - w końcu zlikwidowałem terrarium z boasem !!!

pozdrawiam
    noradarling

Agazgaga
    Guest

Re: to nie jest wcale BAJER !!!

A mój Robal załatwia swoje "potrzeby" w 90% do basenu a czasami koło basenu. Myślę, że woda czasem jest za zimna i jakoś Robal daje mi do zrozumienia , że tego nie lubi i mi wtedy brudzi w innym miejscu. Ups

Uprawnienia umieszczania postów