-
Gdzie?!
Witam! jestem nowa na tym forum ale juz dosc duzo przeczytalam.Probuje sie przygotowac jak najlepiej do przyjscia na (moj) swiat malego zielonego stworzonka. Chcialam zapytac gdzie kupiliscie lub skad macie swoje iguanki? Wiem ,ze sa lepsze i gorsze sklepy zoologiczne. Ktory wybrac: sklep zoologiczny w supermarkecie czy mniejszy gdzies w srodku miasta? A teraz pytanie do osob z trojmiasta: napewno podczas hodowli swoich pupilow mieliscie okazje sie zetknac z weterynarzami, bardzo bym chciala wiedziec do ktorego najlepiej sie udac w razie potrzeby(nie chodzi o reklame ale o porade i ulatwienie zycia).Czy po zakupie powinnam jechac z legwankiem do weterynarza na ogledziny? Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje
-
-
Re: Gdzie?!
Hej. Fajnie ,że coraz więcej osób dołącza do grona. Uwierz mi. Też byłem zielony ale w sumie w 95% dowiedziałem się z forum. Niestety teraz ci nie pomogę bo nie mieszkam w Warszawie i się nie orientuje w sytuacji ale inni koledzy/koleżanki napewno pomogą.
-
Przepraszam Gdańsk a nie Warszawa :-P
-
))) masz rozrzut geograficzny ))
-
-
Jeśli mają żywe barwy i są ruchliwe, to wygląda na to, że są ok Lepiej jest kupić młodszego legwana - jak słusznie zauważyłaś. Załatwianie się do basenu to dobry nawyk, choć z czasem może zaniknąć.
Pozdrawiam
-
co myslicie o tym okazie czy po zdejeciu cos mozna zarzucic?mi sie wydaje ze ze zwirzakiem jest wszystko ok.Co myslicie...kupic?
http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any.
-
Niech podeśle Ci fotki jak legwan wygląda dalej ( ogon ) ... i napisze czym był karmiony, czy miał UVA i UVB, skoro z Gdańska to możesz jechać go oglądnąć
Pozdrawiam
-
siemanko...najlepiej by było gdybyś obejrzała go osobiście... ale jak na 1,5 rocznego lega to taki troche nie wyrośnięty jakiś... wygląda mi na samca, ale ma jakieś takie małe te kujki... no i dziwny kolor worka... pozdrówka
Uprawnienia umieszczania postów