Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Nie na temat

Re: Nie na temat

Karłowatego...:-)))

Dwóch mądrych ludzi operowało nazwą "karzełkowaty", myśle że to też poprawna nazwa

Meg 11.. pisałem to co widziałem w książce... a pisałem to ponieważ nie znam wszystkich ludzi będących na forum i nie wiem czy się na czymś znają czy nie.. takwięc jak widze jakiś post i wydaje mi się, że moge coś wnieść do tematu to to robie.. i zazwyczaj nadmieniam że się na czymś nie znam jeżeli tak jest..
    a tak gwoli dokładności to przytoczony przeze mnie kawałek artykułu opisywał kajmana karzełkowatego jako najmniejszego z kajmanów toteż wnioskowałem, że skoro dla niego są takie wielkości podane, to dla tego karłowatego nie będą one mniejsze..
    i to tyle..
    pozdrawiam wszystkich

co do trzymania kajmanów tudzież innych krokodyli w blokach to mam mieszane odczucia.. zaraz mi się przypominają akcje z wyrzucaniem tych gadzin do rzek i innych jezior bo "były takie malutkie ale nagle urosły"...
    w sumie to samo można powiedzieć o trzymaniu legów i innych dużych gadów w blokach...
    można by wiele na ten temat dyskutować, jest to istny temat rzeka...

Korsakow zagladales moze do materialow podanych przez Pana Brachaczka? Nie pamietam z odczytu dokladnej wielkosci terrarium...

Uprawnienia umieszczania postów