-
dziwny "twór" od legwana
Dzisiaj po rannej pobódce i chwilowym wygrzewaniu się, mój Fredek zrobił coś dziwnego...a mianowicie leżąc w swym ulubionym miejscu uniusł troche ogon (tak jakby chciał zrobić kupe), naprężył się i wybzdnął jakieś dziwne coś...
były to dwa twory, ok pół cm kwadratowego każdy, gęste i kleiste.
wyglądało to troche jak silikon (wiem - dziwne porównanie).
jako że Fredi jest ok. półtora rocznym samcem toteż pomyślałem że to może jego.. no wiecie.. nasienie.. jak sądzicie? czy to kolejny etap dojrzewania... okresu godowego itd...
pozdrawiam
-
Re: dziwny "twór" od legwana
To gratulacje . Fredek to na 100 % samiec , czego dowodem ten właśnie nitkowaty "silikon" ( to śluz ze spermą ) .
-
ejjjjjjjjjjjj:0))to mój robak robi tak ostatnio:0))zastanawiałam się właśnie :"cóż też to może być hmmmmm":0)) Moja brzydsza połowa krzyczała że robaczek załatwia się "gdzie popadnie zamiast do wody" i że jego "2paczka jest porządna bo tak nie robi"- no nic dziwnego co nie........hihihi a to takie buty.......no proszę
-
Dr Jarek podejrzewał, że mój jest Samcem, ale teraz wiem na 100%
Myślałm żę w ten sposób może znaczy teren...
-
to teraz ja czekam aż moj cos wybzdnie coś takiego:P Ale jeszcze nie wiem czy to moje to ona czy on:P
-
Re: dziwny
a ja mam pytanie, wybzdnie ??? co to za slowo??? ))
-
Ja nie wiem,napisalam tak,bo afrox tak napisał:P Ja slyszalam o slowie wybzdryngnie albo cos takiego:P
-
W wieku ok. ilu miesiecy legwan zaczyna to robic??
-
-
mam nadzieje ze moj teodor bedzie dziewczynka....
Uprawnienia umieszczania postów