Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Wzrost

Wzrost

Mam lega 2 lata. Poprzedni właściciel powiedziuał że też miał go 2 lata a kupił go od znajomego. Czyli wychodziłoby na to że ma około 5 lat. Ale po jego wielkjości wogóle tego nie widać. U mnie urósł góra 5 cm. Nie wiem czym to jest spowodowane.

Foty na www.astral.album.pl teraz nie moge dac bo wali mi sie klawiatura.

Re: Wzrost

napisz ile ma Twoj legwan cm. moze ktoś Ci pomoze

Tu nie widać zbytnio jego wielkości ale ma 30 cm ciałka i 45-50 ogona ale około 10-20 cm mu brakuje.

Legwan widac ze nie byl hodowany w dobrych warunkach. Napewno nie ma wiecej niz 2 - 2,5 roku. Kolce na grzbiecie sa malo wyksztalcone, brzuch zapadniety. Legwany ok. 2 lat powinny miec ok. metra dlugosci.

fatman chyba troche przesadzasz z tymi niewyksztalconymi kolcami i zapadnietym brzuchem

Fatman gdzie ty widzisz zapadnięty brzuch??? A kurat tak bylo robione zdjęcie i tak się wtedy ustawił, a z kolcami to ja sam nie wiem. Ostatnio się zastanawiam czy go nie sprzedać a ja nie mam czasu się nim zajmować...

te kolce to wyglądają jak "uschnięte", "zaduszone" i w konstkewncji "*odpadnięte"....

* nie wiedzialem jak napisać :F

Zgadzam sie!!! Ten legwan wyglada mi na gora rocznego...

Poza tym ma slabo umiesnione przednie lapy. Wg mnie zaniedbany i napewno nie ma 4 lat!!!

Uprawnienia umieszczania postów