Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: czy ktoś mi pomoże ? - tabletka

czy ktoś mi pomoże ? - tabletka

tabletka zawiera : wapnian glukonian jednowodny 500g (44,7 mg jonów wapnia) oraz substancje pomocnicze : skrobię ziemniaczaną, żalatynę, talk i magnezu stearynian

czy może być dla zieleńca ... ?

Re: czy ktoś mi pomoże ? - tabletka

a po co chcesz dać coś takiego zwierzakowi??? nie lepiej kupić normalne witaminy tylko zastanawiać się nad czymś takim?

witaminy i calcium vitrum, albo sepie..... hmm nie znam sie :-) moj dostaje multivitamine i wapń taki specjalny.... w zoologiku kupilem :P

zielony jest odwapniony tylko to było w pobliżu a u mnie w zoologiku jest pokarm chomików i rybki ... zero wyboru

dobre bedzie przeciesz to calcium na pewno mu nie zaszkodzi a pomoc moze ,ale trzeba podawac takze inne witaminy mozesz kupic takie dla psa niepamietam nazwy niestety.

człowieku idz do apteki dla ludzi po wapno, a nie szukasz po zoologikach..
    calcium pantothenicum 0,1 koszt ok 5zl

ale ja byłem w aptece (tylko tam coś takiego jest) i kupiłem tylko się martwię czy tamte skłądniki nie są niekożystne dla zieleńca

"Wapnian glukonian jednowodny 500g (44,7 mg jonów wapnia) oraz substancje pomocnicze : skrobię ziemniaczaną, żalatynę, talk i magnezu stearynian" - potrafisz zamieszać !!!!
    Nie wiem co to jest, ale w aptece dostaniesz calcium pantothenicum 0,1 i calcium vitrum+D3. Z dobrym skutkiem stosuję to kilka lat i polecam.

acha a jak zacznie zdrowieć to będzie po nim widać ? znaczy w sprawie wysuniętej szczęki ?

stac cie na wydatek ok 120zl?
    to moze kupilbys sobie specjalna zarowke co sie ultravitalux nazywa, ale od razu zaznaczam, to zabawka dla rozwaznych i odpowiedzialnych, bo mozna nia wiecej krzywdy niz pozytku narobic stosujac niewlasciwie..

jesli twoj legwan jest odwapniony i ma jakies zaczatki mdb, to nalezalo by go "nafaszerowac" tez porzadnymi dawkami uvb

Uprawnienia umieszczania postów