-
hmmmm
mam taki sam problem jak poprzednik mam 2 legi (chwale sie ) gryza mi sie ale w nocy przytulaja sie do siebie i spia razem . juz sa nie wiem co mam myslec atakuja sie nawzajem a poza terra chodza za soba. i co ja mam zrobic z tymi cudakami? chetnie bym poznal osoby z wroclawia które maja legi
-
Re: hmmmm
tu masz liste legwaniarzy z wrocka spis
a co do gryznienia sie to nie kompentuje tego, poniewaz nie popieram trzymania dwoch legwanow w jednym terra
-
Jesli sie gryza, a w nocy spia razem to sa to zaloty. Ten ktory jest bardziej pokiereszowany to samica. Powinna byc podgryzana w okolicach karku. Jesli doszlo do kopulacji to powinna miec rowniez slady po pazurach samca od przytrzymywania. Jesli nie ma jakis powaznych ran to nie ma sie czym przejmowac.
-
dziekuje za odpowiedzi (troche bolesne te zaloty)
-
a w jakim wieku sa te Twoje legusie Gabriel?:>
-
jeden i drugi okolo 2 lat
-
nie wiem czy mam cos robic czy zostawic je w spokoju troche sie boje o nie mam mozliwosc oddania jednego w dobre rece ale kto odda swego lega komus? (raczej nikt)
-
Gabriel jesli rany beda powazne i domniemane zaloty sie nie skoncza to juz niestety agresja i trzeba bedzie je rozdzielic.
-
bede mial dwa terra nie oddam mojego smoka a ran nie ma zadnych (na szczescie)
-
To jak nie ma ran to niepotrzebne jest 2 terrarium. Legwany sie lepiej chowaja w parach.
Uprawnienia umieszczania postów