Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: hmmmm

Mieszany widok

hmmmm

mam taki sam problem jak poprzednik mam 2 legi (chwale sie ) gryza mi sie ale w nocy przytulaja sie do siebie i spia razem . juz sa nie wiem co mam myslec atakuja sie nawzajem a poza terra chodza za soba. i co ja mam zrobic z tymi cudakami? chetnie bym poznal osoby z wroclawia które maja legi

Re: hmmmm

tu masz liste legwaniarzy z wrocka spis

a co do gryznienia sie to nie kompentuje tego, poniewaz nie popieram trzymania dwoch legwanow w jednym terra

Jesli sie gryza, a w nocy spia razem to sa to zaloty. Ten ktory jest bardziej pokiereszowany to samica. Powinna byc podgryzana w okolicach karku. Jesli doszlo do kopulacji to powinna miec rowniez slady po pazurach samca od przytrzymywania. Jesli nie ma jakis powaznych ran to nie ma sie czym przejmowac.

dziekuje za odpowiedzi (troche bolesne te zaloty)

a w jakim wieku sa te Twoje legusie Gabriel?:>

jeden i drugi okolo 2 lat

nie wiem czy mam cos robic czy zostawic je w spokoju troche sie boje o nie mam mozliwosc oddania jednego w dobre rece ale kto odda swego lega komus? (raczej nikt)

Gabriel jesli rany beda powazne i domniemane zaloty sie nie skoncza to juz niestety agresja i trzeba bedzie je rozdzielic.

bede mial dwa terra nie oddam mojego smoka a ran nie ma zadnych (na szczescie)

To jak nie ma ran to niepotrzebne jest 2 terrarium. Legwany sie lepiej chowaja w parach.

Uprawnienia umieszczania postów