Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Pomoc dla forum

Pomoc dla forum

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=2581&t=2467 - w tym temacie poruszony był problem finansowania strony. Kilka osób zadeklarowało pomoc. Chodziło o drobne wpłaty (ile kto może) na konto :

89 1140 2004 0000 3302 3265 3017
    BRE BANK SA
    terrarium.com.pl
    Wrocław

Jak do tej pory wpłaciły 3 osoby i uzbierało się 55zł. Jeszcze raz prośba - pomóżmy administratorom strony w jej finansowaniu. Utrzymanie serwera kosztuje, a przecież wszyscy z tego korzystamy.

Re: Pomoc dla forum

juz wczesniej deklarowalem pomoc - na pewno wplace
    tylko musze poczekac na wyplate bo narazie jestem bez grosza ...

Pozdrawiam ! Kuba

załatwione.... poszło

Marcin S-c
    Guest

i ja się dorzucę

W zasadzie to cala moja wiedza o legwanach pochodzi z tego forum. Dorzuce tez pare groszy. Niech sluzy nastepnym hodowcom.

Leon i Junior też włączają się do akcji "pomoc ..." dorzucając swoje 3 grosze.Tym samym dziękując za cenne rady i przyjazną atmosferę na forum.Pozdrawiam.Ania & Leon & Junior

Akcja "pomoc dla forum" rozwija się. Jak do tej pory wpłacają tylko legwaniarze, ale zaraz coś ruszę na głównym forum. Nazbierało się już 185zł, ale w sumie wpłaciło 5-6 osób więc kto może i ile może- sprawa aktualna.

Ja przyznaję się, że nie wpłaciłem mimo iż oferowałem pomoc Jak tylko unormują się sprawy osobiste to oczywiście spełnię obietnicę.
    Pozdrawiam

locia
    Guest

jakis dopisek na dowodzie wplaty?
    dzisiaj zaplace

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów