-
Re: problem z wyproznianiem
Ależ ja przeciez nie twierdze,ze zle piszesz Jacku ))))
Tylko znasz mnie i wiesz,ze zawsze musze swoje 3 grosze wtrącić
-
dziekuje bardzo za odpowiedzi ... wiele mi pomogly ... przygotowuje juz 3 probki kalu do badania na pasozyty ... zmodyfikowalam diete: wykluczylam IS, brokul, banana ... cukinia jednak jest dla mojego lega niejadalna - nie chce jej za nic zjesc, ogorek jest pycha ...
pytalam 'jak zapobiegac zaparciom?' bowiem mam wrazenie, ze przez to, ze kupa jest zbita i twarda moze sprawiac bol przy wydalaniu i dlatego leg unika zalatwiania sie, a to poteguje problem ... dotychczas zawsze zalatwial sie do swojej kuwety i nie bylo problemow ... teraz - wanna to sposob by sie zalatwil, ale mam nadzieje, ze wkrotce sie to zmieni (modyfikacja diety + badanie na pasozyty) ...
Fatmanie,
nie wiem czym kieruja sie inni ludzie, ale ja podawalam swojemu IS z dwoch powodow: po pierwsze: by miec pewnosc, ze dostaje to, co jest mu potrzebne i traktowalam je jako uzupelnienie diety; po drugie: stalo sie to przysmakiem smoczka ... staralam sie jednak by byly to niewielkie ilosci po rozmowie na ten temat na forum ...
jezeli chodzi o wilgotnosc i temperature w terra jest zgodna z zalecanymi parametrami ...
Pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie oraz sugestie,
J.
-
celtic,
fotki przeslalam.
Pozdrawiam,
J.
-
-
dziekuje za mile slowa.
po tych zdjeciach faktycznie ciezko to okreslic ... postaram sie zrobic takie, ktore beda bardziej eksponowaly te najistotniejsze elementy jego slodkiego cialka ...
Pozdrawiam,
J.
-
oj.. no nie ma za co dziekowac prawda to prawda i nie ma czego ukrywac
-
Justyno staraj sie jak najlepiej wykorzystac obecna pore roku i dawaj mu tylko i wylacznie naturalne jedzonko. Niestety sklad IS nie jest za dobry. Zaiweraja sporo kapustnych.
-
milo jednak uslyszec komplement nt. swojego pupilka ... najwazniejsze jednak od urody to by byl zdrowy ... mam nadzieje, ze klopoty z wyproznianiem wkrotce sie zakoncza ... intensywnie nad tym pracujemy
Pozdrawiam,
J.
-
Fatmanie,
wykluczylam IS, zmodyfikowalam troszke diete i juz sa pierwsze efekty ... legus zalatwil sie dzis pierwszy raz sam, kupa byla duzo luzniejsza niz ostatnie, choc zwarta ...
dziekuje wszystkim za wskazowki.
Pozdrawiam,
J.
-
no to gratulacje))
Uprawnienia umieszczania postów