Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: problem z wyproznianiem

Re: problem z wyproznianiem

Ależ ja przeciez nie twierdze,ze zle piszesz Jacku ))))
    Tylko znasz mnie i wiesz,ze zawsze musze swoje 3 grosze wtrącić

Justyna Z
    Guest

dziekuje bardzo za odpowiedzi ... wiele mi pomogly ... przygotowuje juz 3 probki kalu do badania na pasozyty ... zmodyfikowalam diete: wykluczylam IS, brokul, banana ... cukinia jednak jest dla mojego lega niejadalna - nie chce jej za nic zjesc, ogorek jest pycha ...
    pytalam 'jak zapobiegac zaparciom?' bowiem mam wrazenie, ze przez to, ze kupa jest zbita i twarda moze sprawiac bol przy wydalaniu i dlatego leg unika zalatwiania sie, a to poteguje problem ... dotychczas zawsze zalatwial sie do swojej kuwety i nie bylo problemow ... teraz - wanna to sposob by sie zalatwil, ale mam nadzieje, ze wkrotce sie to zmieni (modyfikacja diety + badanie na pasozyty) ...

Fatmanie,
    nie wiem czym kieruja sie inni ludzie, ale ja podawalam swojemu IS z dwoch powodow: po pierwsze: by miec pewnosc, ze dostaje to, co jest mu potrzebne i traktowalam je jako uzupelnienie diety; po drugie: stalo sie to przysmakiem smoczka ... staralam sie jednak by byly to niewielkie ilosci po rozmowie na ten temat na forum ...

jezeli chodzi o wilgotnosc i temperature w terra jest zgodna z zalecanymi parametrami ...

Pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie oraz sugestie,
    J.

Justyna Z
    Guest

celtic,
    fotki przeslalam.
    Pozdrawiam,
    J.

Dzieki juz je dostałam
    Twoj stworek jest sliczny !! i wyglada na zdrowego mam nadzieje,ze problem z wypróznianiem sie skonczy
    Zdjecie na drabinie - swietnie eksponuje jego ogon rewelacja
    Ale szczerze sie przyznam,ze nie jestem w stanie powiedziec po tych zdjeciach czy to samiec czy samica...

Pozdrawiam

Madzi

Justyna Z
    Guest

dziekuje za mile slowa.
    po tych zdjeciach faktycznie ciezko to okreslic ... postaram sie zrobic takie, ktore beda bardziej eksponowaly te najistotniejsze elementy jego slodkiego cialka ...
    Pozdrawiam,
    J.

oj.. no nie ma za co dziekowac prawda to prawda i nie ma czego ukrywac

Justyno staraj sie jak najlepiej wykorzystac obecna pore roku i dawaj mu tylko i wylacznie naturalne jedzonko. Niestety sklad IS nie jest za dobry. Zaiweraja sporo kapustnych.

Justyna Z
    Guest

milo jednak uslyszec komplement nt. swojego pupilka ... najwazniejsze jednak od urody to by byl zdrowy ... mam nadzieje, ze klopoty z wyproznianiem wkrotce sie zakoncza ... intensywnie nad tym pracujemy
    Pozdrawiam,
    J.

Justyna Z
    Guest

Fatmanie,
    wykluczylam IS, zmodyfikowalam troszke diete i juz sa pierwsze efekty ... legus zalatwil sie dzis pierwszy raz sam, kupa byla duzo luzniejsza niz ostatnie, choc zwarta ...

dziekuje wszystkim za wskazowki.

Pozdrawiam,
    J.

dorota29
    Guest

no to gratulacje))

Uprawnienia umieszczania postów