Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: spanie

bigben
    Guest

spanie

witam
    czy są jakiekolwiek przeciwskazania by terra z legwanem bylo w pokoju w którym się śpi ??

Re: spanie

A czemu nie?U mnie tak jest i chyba u wiekszosci,bo kazdy chce miec legwana w swoim pokoju.

Problemem moze byc dla Ciebie halas jak spisz sobie smacznie o 11-tej rano w sobote po piatkowej imprezie, a legwan wali w drzwiczki od terra bo chce wyjsc

heheh oooo własnie drapanie w drzwiczki to jest to co legwaniki lubia najbardziej
    ja mam terra w pokoju w którym spie, stoi przy łózku i całkiem mi fajnie jak rano sie budze i moge popatrzec na tego zielonego stworka co juz siedzi i czeka na jedzonko

bigben
    Guest

Powinienem się przyzwyczaić.

a najsympatyczniej jest wówczas, gdy się ma już oswojonego* legwana, któremu się spać nie chce w nocy i wychodzi sobie sam z terra i czeka pocichutku aż ja się obudzę))

*czwarty stopień oswojenia wg faq, pkt 22

bigben
    Guest

Z reguły mało śpie tak więc coś czuje że będzie mi wesoło z jednym legwanem pod jednym dachem

Rotfl i jak juz sie obudzisz to zaczyna Cie gryzc. Tak jak pisze w innym poscie...

hehehe Fatmanku wyprzedziłes to co chciałam napisac ))
    ale moze meg to lubi? :P

Ja śpię w pokoju gdzie stoi terrarium i mam dosłownie głowę 1,5 metra od legowiska Gucia. To niesamowity śpioch, zasypia wcześniej niż ja, budzi się później ;-) Jest taki spokojny, że niewiele go wzrusza, nawet ostatnie burze i przelotne, ale intensywne deszcze z woliery go nie ruszały.

Uprawnienia umieszczania postów