Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Leonek Gadzinki pod opieką KORSAKOWA

Re: Leonek Gadzinki pod opieką KORSAKOWA

Po wizycie u mnie też jadł dużo więcej niż twierdzi Gadzinka. Pozdrów mamusię Gadzinkę po powrocie, w moim imieniu tak "serdecznie" ;-)

U gadzinki pewnie mial wszystko podsuwane pod nosek a jak grymasil to Ala szukala czego lepszego i sie rozpuscil, ale twarda reka korsakowa spowodowala ze maly zrozumial ze jak nie zje tego co dostal to innego nie dostanie :-))))))

twarde ramię a nie rękę loktok

A co niby nie mozna powiedziec "twarda reka" jesli jest ktos jeszcze oprocz Meg kto tak twierdzi to poprawcie mnie

A ja chciałem zareklamować, na KORSAKOWA który obiecał wklejać zdjęcia Leonka
    a fotek jak nie było tak niema : >

Hmm nie chce tu robic konfliktow, ale ja nigdy nie slyszalem o "rzadzeniu twardym ramieniem". Tylko i wylacznie "twarda reka". Loktok masz racje. Kiedy na kosza?

e tam nic nie rozumiecie, Korsakow jak przeczyta, napewno bedzie wiedzial o co chodzi

Dzieki Fatman bo juz zaczolem watpic ze tak sie nie mowi. A co do kosza to jestem otwarty na propozycje ale ostatnio strasznie zabiegany.

Po pierwsze to Leonek ma u wujka lepiej niż u mamy ;-) Wujek był na działeczce więc maluch zżera listki porzeczek, ziół, pyszne kwiatki itp...

Po drugie fotki będą dzis wieczór

Po trzecie to nie będe sie wdawał w spory dotyczące tego czy KORSAKOW ma twarde ramie czy ręke ;-)

dorota29
    Guest

kurcze,sama bym sie oddala pd taka opieke)

Uprawnienia umieszczania postów