-
Leonek Gadzinki pod opieką KORSAKOWA
Jak zapewne cześć z was wie od dnia dzisiejszego dostałem do zaopiekowania się Leonka, Gadzinka z Michałem wyjechała do Chorwacji, wylegiwać się w słońcu, a ja dostałem terra z malcem pod swoja piecze. Meg nie wywalaj tego wątku, założyłem go po to żeby Gadzinka mogła sobie oglądać Leonka z tej Chorwacji ;-) będe tu wklejał jego fotke co 2-3 dni ;-) a Alicja sobie z jakiejś kafejki będzie go oglądać ;-)
po drugie chciałem wam na Alicje poskarżyć ;-)
po pierwsze Gadziny zapomniały Ultravitaluxa i Leon jest bez UVB
po drugie w terra nie ma promiennika tylko zwykła "bańka", dlatego planuje troche zreformować Alicji terrarium i założyć tam Repti 5,0 ;-) co wy na to? ucieszy sie?
-
-
Re: Leonek Gadzinki pod opieką KORSAKOWA
to co tuningować? (jakby co zwale na was) ;-)
-
tak tak tak
-
przyjżałem się tej żarównie i to jest jakiś zoo med, chyba ją zostawie, tym bardziej że w zwązku z małym rozmiarem terra nie dam rady założyć grzybka nie robiąc dużej dziury w "dachu" terrarium, w poniedziałek założe instalacje do świetlówki i leonek będzie miał UVB,
Alicja nie przesadzała mówiąc że to legwan łajza, jedyny jakiego w życiu widziałem który nie potrafi się wspinać ;-)
-
Wsadz tam jeszcze DVD. Legwan napewno sie ucieszy. Gadzinki zapewnie tez....
-
DVD to nie... ale jakieś lepsze stereo, i puszcze płyte "sounds of the rainforest"
-
No to może jakiś kurs alpinistyczny załatw legwanowi )
-
Sluchaj Lukasz u mojego lega przydaloby sie jacuzzi w terra. Zajmiesz sie tym?
-
jacuzi? nie ma sprawy 3000zł ;-D
myśle że ten brak talentu alpinistycznego jest spowodowany brakiem ogonka, mały ma problemy z równowagą
za to w pod opieką wujka KORSAKOWA nie marudzi i zżera wszystko jak leci, bo wg mamusi Gadzinki to on je tylko kilka potraw ;-)
Uprawnienia umieszczania postów