Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: sok marchewkowy

emillio.he
    Guest

sok marchewkowy

witam...!! mam pytanie: czy mozna dawac smokowi sok marchewkowy? dzisiaj mu troche nalalem do miski i bardzo mu smakowal....z gory dzieki!

pozdawiam!!

Re: sok marchewkowy

Jesli jest to czysty sok to czemu nie, przeciez to tylko przetarta marchewka. Gorzej jak sok zawiera cukier. Zajrzyj do skladu i mysle, ze mozesz podawac. Pytanie czy legwan bedzie chcial go pic. Z doswiadczenia wiem, ze legwany raczej nie pija za duzo.

ja bym za duzo nie dawała.. marchewka jest troche ciezkostrawna.. no .. ale w takich ilosciach niewielkich nie powinna zaszkodzic

jak sok jest naturalny to mozna dawać sam spróbuje dac dla swojego lega

olej sok daj mu startą drobno marchewke...mój Fredek codziennie wsówa całkiem sporą jej ilość i bardzo mu smakuje...jedyny "efekt uboczny" to pomarańczowy pyszczek pozdrawiam

heheh no właśnie.. moja też kiedyś dostawała marchewkę, ale ze względu na ten efekt "pomarańczowego pyszczka" zaprzestałam jej dawać

A ja bardzo często daje startą marchewkę .

już jestem na forum

Moj legwan latem prawie nie dostaje warzyw i owocow. 80-90% jedzenia stanowia liscie, pedy, kwiaty itd.

emillio.he
    Guest

no ja tez dawalem na poczatku starta marchewke ale nawet na nia nie popatrzyl... a sok marchewkowy probuje zjesc a nie wypic... (smiesznie to wygladadzieki za odpowiedzi...!! ps.jak pije to tez jest caly pomaranczowy

pozdrawiam...!!

hehye to jak chce wypić to do soku dodaj odrobinkę miąższu

Uprawnienia umieszczania postów