-
kłopoty z trawieniem?
mój leg zawsze załatwia się do wody,i zawsze zostawia kupke w "jednym kawałku"a dzis w zbiorniczku zobaczyłem pełno kawałkó,przyżółkłych na pół strawionjych liści,może były za duże kawałki,co o tym sądzicie.Jak już kiedyś pisałem u mnie w miescie nie ma wetó którzy znaja sie na gadach,dlatego jedyn pomoc jaką mogę uzyskać to na łamach tego forum
-
Re: kłopoty z trawieniem?
Hmmm daj kal do analizy. U mnie bylo podobnie...
-
Opcji jest kilka:
1. Jesli to jest jednorazowa sprawa to zostawilbym to i obserwowal go dalej, moj czasami tez nie wszystko strawi (nawet nam sie to czasami zdaza :-))))
2. Wina mogla lezec w tym co podales akurat leg nie byl w stanie strawic tego, podaj mu jakis inny pokarm i zobacz jak bedzie wygladala kupa
3. Problemem moga byc jakies zaburzenia w trawieniu, za niska temp, za pozno podawane posilki,
4. Badanie kalu to tez dobry pomysl bo robale moga sie przyczyniac do zaburzen w trawieniu. jesli wybierasz sie na gielde w swietochlowicach to podrzuc mi kupke to ja zbadamy
Pozdrawiam Lk
-
Loktok mnie ostatnio brzuch pobolewa. Moge tez kupke podrzucic????
-
Nie twojej sie brzydze!!!!!!!
-
Pod mikroskop się nie zmieści :-))))))))))))))))))))))))
-
dzisiaj kupka była normalna:-)napisze gdyby to sie zmieniło
-
ja dzis mam kupke zawiezc do Loktoka do zbadania.a moj zielony jak na zlosc jeszcze nic od rana nie zrobil))))))))))))))
-
a czy jest jakaś mozliwość przsłania kupki?:-)nie mam za bardzo jak przyjechać na giełde
-
nie wiem.loktok ci powie))
Uprawnienia umieszczania postów