Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: jedzenie

Re: jedzenie

heh, a może by tak sobie do sygnaturki wrzucuć linki do opisu gatunku i faq? ))

Tylko ze capri nie jest już aż tak nowy i wiele razy był uświadamiany, a mimo to nadal nie korzysta z dobrodziejstw faq i archiwum

Tu jest wlasnie pies pogrzebany...

Niech je ile chce. On wie ile ma zjeść, żeby nie pęknąć :-))) Dorota Ci już o tym napisała więc powtórzę za nią : na 2-3 godzinki przed gaszeniem światła wyciąg jedzenie z terrarium. Legwan musi przetrawić to co zjadł, a do tego potrzebne jest ciepło.

locia
    Guest

Z tego wynika ze wszytkie tamaty dotyczace hodowli legwanow sa wyczerpane
    wg Was wszystko jest opsane, wszystko jest w archiwum wiec po co jest to forum???

Dzieki temu serwisowi , forum, dzieki Wam terrarystom dowiedzialem sie wszytkiego
    na temat hodowli legwanow i zdecydowalem sie jego kupno.

Pozdrawiam

Jacku stracil w koncu cierpliwosc.

Locia ma rację ,to forum żyje dzięki nam wszystkim i na pewno zawsze znajdą się tacy , którzy bez większego szumu odpowiedzą na poraz n-ty powtarzany post .Po to właśnie jest stworzone ,aby w razie najmniejszych wątpliwości pytać .
    ...a i niech ci młodsi stażem terraryści zabierają głos i dzielą się zdobytą wiedzą.
    ...przypominam sobie swoje pierwsze kroki na forum - chodziło o oświetlenie , którego dobranie mimo archiwum , faq sprawiało mi wtedy wielki problem i musiałam radzić się ekspertów, żeby mieć 100 % pewności , że wszystko jest jak trzeba.
    Pozdrawiam: Ania , Leosia i Juniorek.

Hehe to samo mialem wlasnie napisac :-))) Nawet Jacku wymiekl
    Pozdrawiam LK

Miałem zły dzień - Przepraszam

czy ja wiem czy w porządku, jeżeli userzy nie będą się stosować do wskazówek Fatmana, to forum będzie wyglądać tak że będzie 6 nowych wątkow dziennie, z czego 2 będą pod tytułem "co to za czerwone pajączki łażą po moim legu" dwa kolejne "czy można dawać sałate" jeden o "dlaczego legwan przestał jeść i zaczął kopać" i jeden "czy można bez UV"

chyba nie oto chodzi ;-)

Uprawnienia umieszczania postów