-
straszne jedzenie(zaby,myszy...)
siema mój kumpel kupił sobie legwana i ma go juz jakies 10 miechów ... przeraża mnie to czym on go karmi...daje mu świerszcze,czasem myszy,a z owoców daje mu tylko banany :/... raz kupił sobie zabe halucyne i wpuścił ją do tego samego terra co lega i jego legwanik zjdał ją i nie chce mu teraz jesc... on mysli ze jest to normale lecz mi sie tak nie wydaje!! co wy na to ??
pozdro i z góry wielkie dzięki
-
Re: straszne jedzenie(zaby,myszy...)
Powiedz mu ,że jest totalnym debilem i lepiej zeby oddał albo sprzedał tego lega bo dlugo u niego nie pociągnie.
-
jakos nie moge uwierzyc w autentycznosc tej historii
-
-
-
Wydaje mi się ze sobie chyba żarty tutaj robisz a jeśli to prawda to twój kolega to kretyn
-
Co tu komentować...Brak słów !
-
-
gdyby to byl moj kumpel...dostalby ode mnie po pysku
jezeli ty nic nie zrobisz nikt legowi nie pomoze
-
no tak tak... ale jak ten "shemre" jest kompletnym laikiem w sprawach legwanow... to jak narazie nic innego nie przeczytał jak "wrzuty" i inne komentarze na jego kumpla. osobiscie jak bym mial w miare blisko do twojego kolegi "shemre" to bym tam pojechał oklepał go tak ze juz by zadnego zwerzatka nie mógł krzywdzic. powiedz mu zeby poczytal na temat hodowania, a zwłaszcza zywienia legwanow. a najlepiej zabierz mu gada i odaj do zoo. ale sie zdenerwowałem no... :F
Uprawnienia umieszczania postów