-
Re: kochane smoczki
Wrrrr Ty chyba nie rozumiesz lub nie widzisz roznicy miedzy zolwiem, a lewanem. Legwan jest wiekszy i ma dlugi ogon. Do tego ma taki smieszny jezyk, ktorym wszystko lize. Teraz juz bez ironii. Duzo ludzi tutaj zna sie swietnie na legwanach, ale jakby sie ich ktos zapytal o zolwie to nie musza o nich ni wiedziec....
-
Ja wiem kogo...... wlascicielki, ktorej sie nie da przemowic do rozumu!
-
Ciekawe jak dlugo beda tak ladnie wygladac jak cos o nich nie poczytasz...
-
-
Ciesze sie ,ze Ci sie podobaja :-))Zlow grecki jest w ich terarium - jak ja jestem przy nich :-))Narazie sa malutkie ,takze bardzo spokojne i milutkie.Wiem ,ze jak podrosna - to prawdopodobnie bede musiala legwanki rozdzielic ,chociaz moze to nie bedzie konieczne.Zlowik ma swoje terarium.Pozd.bab
Jak podasz e-mail moge Ci wiecej ich fotografi wyslac :-))
-
Bardzo dziekuje za porade.Z przyjemnoscia przeczytam.Jeszcze raz pisze ,ze zlowik jest u legwankow czasem tylko ,,towarzysko,, Natomiast ma swoje terarium.Legwaniki narazie sa bardzo mlode.Oczywiscie wiem ,ze jak podrosna to beda nieco inaczej sie zachowywac.Natomiast narazie bardzo lubia glaskanie .Czesto siedzi mi ten wiekszy na ramieniu przy computerze.Z wszystkimi Waszymi wypowiedziami oczywiscie sie zgadzam.Nie trzymam zlowia z legwanikami w terarium na stale.Zlow jest u mnie od roku i ma sie bardzo dobrze.Ide dzisiaj nazrywac moim ,,smoczkom,, lisci mleczu ,jesli napisaliscie ,ze mozna im dawac.Bardzo dziekuje bab
-
rcn@o2.pl bardzo prosze o wiecej fotek :]
-
skad wiesz ze lubia glaskanie ? jesli podczas glaskania zamykaja oczy to swiadczy to o tym, ze sa zestresowane a nie ze jest im przyjemnie, po prostu kiedy cie nie widza nie czuja sie zagrozone bo "nie ma" niebezpieczenstwa
-
Właśnie przeczytałem wątek. Dziewczyna tak się cieszyła z zakupu legów że przyjemnie czytać. Niestety zaraz sprowadzili ją niektórzy na ziemie postami o tonacji pretensji lub nawet agresji. Ludzie spokojnie !!! Dziewczyna robi źle ale można to spokojnie wytłumaczyć a nie rzucać się na kogoś od razu. Forum jest do dyskusji a nie wyładowywania emocji. Powinna to pewnie napisać administrator ale nie mogłem się powstrzymać.
-
Uprawnienia umieszczania postów