-
Re: szkoda słów
no tak... jeszcze inni mówia... brak mi sił na ciebie :P a szkoda słow... to norma
-
-
-
no wlasnie:P
lepiej być babą niż chłopem, nie madzik?))
-
-
jesli chcecie powiedzieć co myślicie o trzymaniu legwanów w zoologicznych to zapraszam do sklepów zoologicznych w Tesco. krew nie zalewa.tam legwany nie mają wcale wody, a w terrariach mają zwykłe żarówki. I podstawa jedzenia (90%)- sucha karma. oszołomy mówiąc delikatnie. ostatnio koleś na Piątkowie w Poznaniu w Tesco powiedział mi, witaminy to on im podaje jak widzi że dzieje sie cos ze skórą(miał na myśli - Linienie) wyobrażacie sobie. Przywróćmy karę śmierci.
-
w tesco nie byłam... ale w M1 tak.... i tam to juz w ogóle brak słow... ale pisałam juz o tym.. gdzies tu ale nie pamietam gdzie... i nie wiem co i jak z tym zrobic, jak zadziałac.... nie mam pojecia...bo przeciez nikt sie tym nie zajmie odgórnie.
szkoda słow....
Madzi
-
do czarnej listy nalezalo by dopisac sklep "GEKON" w Lublinie... warunki trzymania lega zostawie bez komentarza....
-
Ten temat wraca jak bumerang. Marne są szanse, aby coś osiągnąć. Poczytajcie jak chcecie o Egzotarium w Sosnowcu -http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=5702&t=5702 ,
kiedyś tam interweniowaliśmy z Fatmanem, Marblo, Korsakowem, moim kolegą, specem od ptaków i dwoma osobami z TOZu. Wpisując w wyszukiwarce na tej stronie słowo Egzotarium traficie więcej tematów o tej sprawie. Na dzień dzisiejszy nie zmieniło się nic. To było daremne i dyrektor tego ośrodka p.Całka się śmieje majac to wszystko gdzieś. Nie należy obok takich spraw np. w sklepach przechodzić obojętnie. Trzeba piętnować tych, którzy handlują zwierzakami nie majac podstawowej wiedzy do zapewnienia im właściwych warunków. Zdaję sobie z tego sprawę, że to niewiele albo nawet nic nie zmieni, ale mówiąc o tym głośno personelowi sklepów, przy klientach, może chociaż trochę wstydu im zrobimy.
-
Myslisz Rysku,ze oni sobie cos z tego zrobia? mysle,ze robiac to co robia wstydu juz nie maja... przykre to strasznie...
Jak chcialam cos wiecej powiedziec, to facet po prostu sie zmyl... i jak tu mowic o czym kolwiek?
Nawet kultury im brak nie mowiac o wstydzie....
Madzi
Uprawnienia umieszczania postów