Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Co Wy na to??????

Mieszany widok

Co Wy na to??????

Jestem ciekaw waszej opinii na temat urzadzenia jak i proponowanej ceny zakupu. pozdrawiam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24698597

Re: Co Wy na to??????

Baaaardzo drogo!!! Ja w Auchan kupilem 3 pojedyncze po 20 zl za sztuke...

ale jak pisze czlowiek :MOZLIWOSC PROGRAMOWANIA KAŻDEGO GNIAZDKA Z OSOBNA CO DAJE NAM NIESAMOWITE ROZWIAZANIA!!!

a jak dobrze pamietam za pojedynczy elektroniczny zaplacilem w leroy merlin
    49 pln

dla legwana wystarcza mechaniczny za kilkanascie zlotych przynajmniej u mnie wystarczy ze moge regulowac urzadzenia w sys dobowym nie potrzabny mi tygodniowy

Ja pisze o w pelni zarzadzalnym, elektronicznym timerze. To samo co mozesz kupic tam na allegro tylko, ze ja to mam za 60 zl w 3 czesciach, a nie w jednej

Ja dalem 40 PLN za elektroniczny. Mysle, ze taki sprzet nie jest potrzebny.

Elektroniczny jest jak najbardziej ok. W mechanicznym masz tylko mozliwosc ustawienia na jak dlugo ma zostac cos wlaczone (tez mam taki w domu), a w elektronicznym ustalasz sobie kilka programow z podzialem na dni tygodnia. Mozesz ustawic dokladna godzine wlaczenia i wylaczenia.

Jak masz kase i nie masz co znia robic to sobie kup bo fajne cacko. Ja wole mechaniczny za 18zl + zlodziejka i mi w zupełności wystarcza.
    Pozdrawiam

Agazgaga
    Guest

A ja takie coś własnie szukałam. Dzięki Krzysiek! Miałam u siebie przez 2 miesiące ruskie USTROJSTWO i też elektroniczne!!! Było super ale musiałam oddać. Od tego czasu szukałam czegos takiego. Jeszcze raz dziekuje.

Uprawnienia umieszczania postów