-
Re: wilgotność
na forum są zdawkowe informacje a ja potrzebuję konkretnych informacji dotyczących pomki kaskadowej i to małej, żeby podniosła wodę na ok 20 cm. i nie denerwuje sie. po prostu na forum tego nie ma a pod hasłem wodospad i kakada są wodosady niagara albo w górach polskich
-
Kupisz taką pompkę bez problemu za 25 zł w każdym zoologicznym sklepie ma regulację podnoszenia wysokości słupa wody i bez problemu nadaje się do tego celu
http://www.aquael.pl/pl/ogrod/pompyf...owe.php?id=305
co do wyszukiwarki to chodziło mi o wyszukiwarkę na stronie terrarium
Spis działów | Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Przejdź do wątku | Pomoc Poprzednia wiadomość | Następna wiadom ....
-
to w pozaniu są kiepskie sklepy bo byłem w wielu i mają tylko filtry kasadowe za 90 zł.
-
kupisz taką pompkę na 100% . Jamieszkam na podkarpackiej wsi i nie ma z tym problemu. zawsze możesz kupić w sklepie internetowym co Ci podesłałem, albo zamówić w zoologiku.
-
hola hola, nie rozrabiac mi tu chłopcy..
do capri:
jesteś nowy na tym forum, więc powinieneś najpierw przejrzeć archiwum i poszukać samemu interesujących Cię tematów, postaraj się zrozumieć to, że stary bywalcy czytają co chwila takie same posty, po pewnym czasie staje się to męczące..
po to np. zostało stworzone FAQ
-
FAQ????????????tam nie ma nic o konkretnej popce?
-
no podesłałem Ci o pompce ... już konkretniej nie mogę Ci pomóc. No mogę Ci u nas kupić i wysłać
Młoda co się pieklisz )))
-
Ja Jacka rozumiem na tym forum o nawilzaniu tutaj juz bylo tyle, ze ja juz nie odpisuje na takie posty.... :/
-
Wrrrr chlopie tutaj tylko pisza ludzie, ktorzy sie z tym zetkneli. Skoro pisza to chyba cos wiedza na ten temat. Jacku masz nauczke, zeby takie posty olewac...
-
Mozesz sam sobie pomoc. Wpisz w szukaj i wyrzuci Ci tyle tematow, ze wyczerpiesz temat odpowiedzi, ktore moglibysmy tutaj wypisac...
Uprawnienia umieszczania postów