Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: wilgotność

wilgotność

staram sie zapewnić mojemu legwanowi najlepsze warunki. spryskiwanie terrarium jest ok ale to nie to. są foggery ale drogie. znacie inne sposoby nawilżania. może mały wodospadzik? może ktoś wie, jak go zrobić???? pozdrawiam

Re: wilgotność

Pkt 25 FAQ
    Pozdrawiam

Celowo nie podaję linków, by zachęcić najpierw do czytania obowiązkowej lektury, jaką jest FAQ i opis ))

to już czytałem i nie masz co zachęcać bo czytam wiele. chodzi mi o to czy ktos zna jakieś ciekawe rozwiązanie.

cwaniaczek z Ciebie Jacku )))))))

Skoro czytałeś FAQ, to pisze tam o fontannach, kaskadach, podgrzewanych basenach, nawilżaczach, spryskiwaniu ... no ale faktycznie może są ciekawsze rozwiązania.
    Pozdrawiam

no cóż o wyszukiwarce nawet nie wspominam ... a co mi tam ...wystarczy wpisać słowo wodospad, kaskada lub coś podobnego i ... kurde ale tego jest !!! )))))

wiesz nie każdy poświęca cały dzień w internecie. poza tym wolę opinie ludzi którzy sie juz z tym zetknęli.

)))) no, masz racje, cóż ja mogę o tym wiedzieć, choć mam u siebie fontanny w terra. I dlaczego uważasz, że się z tym nie zetknąłem hmmmmmm .... ciekawe))

po to tu siedze zeby mi ktoś pomógł albo powiedział na jaką stronę mam zajrzeć a nie prawił jakieś teksty jak specjalista. nie możesz mi pomóc skoro wiesz i miałes z tym doświadczenie.

no mogę ,tylko nie wiem na co się zdecydowałeś, na jakie rozwiązanie podane np. w FAQ-u. Naprawdę jest dużo na ten temat na tym forum, wystarczy użyć funkcji "szukaj" . Nie jestem specjalistą - to tak na marginesie - i nie wiem czego się tak denerwujesz ... staram się Ci pomóc, nie odsyłam Cię złośliwie do FAQ czy funkcji "szukaj", każdy tak robi jak jakiś problem był już poruszany. Ale skoro moja forma pomocy Cię drażni to poczekaj na odpowiedzi np. Ryśka (ma kaskadę), Doroty - sama zrobiła przepiękny wodospad i innych ...
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów