-
Re: mięsko
No apetycik to potrafią mieć spory mnie raz zlizał dżem z kanapki drugim razem wyjadł słodką masę z babeczki nie wspominając o tym że owocami to musze się z nim obowiązkowo dzielić bo jak nie to zaraz sam się upomni. A mięska nigdy nie podawałem i jakoś żyję
-
U mnie atakuje o jajecznice i ogolnie o jajko pod kazda postacia. Molestuje moja zone podczas sniadania i prawie wlazi do talerza.
-
W sytuacjach, gdy zachoruje nam pupil a jego kondycja po długotrwałym leczeniu jest kiepska zalecamy dokarmianie białkiem zwierzęcym (mączniaki,noworodki)
Zwiękrza się jego szansa na przeżycie. Wielu hodowców raz w miesiącu podaje nawet zdrowemu legwanowi noworodka mysiego. Jest to potężna mineralno kaloryczna. Czy to pochwalam ? To już wybór właściciela. Sportowcy też robią różne rzeczy aby osiągnąć swój cel.
A pisanie JEZZZZZU CO TY ROBISZ czy IDIIIIOTO ... to już oszołomy.
Mamy przykład w Iraku i rozpoczęta święta wojna ....
-
Krolik tez wlochaty, a miesa sie nie zaleca
-
weteryna spoko tekst-respekt z toba
-
Też kiedyś napisałem, że dałbym legwanowi białko zwierzęce tylko w przypadku gdy byłby chory, dla ratowania jego zdrowia lub nawet życia. Druga ewentualność to cieżarna samica. Mysi noworodek to duża dawka energii i tylko w takich sytuacjach dałbym legwanowi białko zwierzęce.
Uprawnienia umieszczania postów