Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: mięsko

mięsko

podawać czy nie. wiem że to temat oklepany ale co jajkiem, serem??? każdy mówi inaczej.

Re: mięsko

moim zdaniem nie podawac

FAQ ptk 29 - wybór należy do Ciebie.
    Pozdrawiam

FAQ listy dyskusyjnej: Legwan zielony
    Szukaj:

Powrót do spisu pytań
    11. Jak często podajemy pokarmy pochodzenia zwierzęcego?
    Pokarmy pochodzenia zwierzęcego stanowią bardzo małą cześć diety Legwana zielonego. Produkty zwierzęce młodym osobnikom możemy podawać (lecz nie jest to konieczne) raz na 4 tygodnie. Starszym osobnikom podajemy karmę zwierzęcą nie częściej niż raz na dwa miesiące (również nie jest to konieczne).W przypadku podawania pokarmu pochodzenia zwierzęcego najlepiej jest skorzystać z gotowanego na twardo jaja kurzego.

Pokarm zwierzęcy stosujemy tylko u młodych osobników ( jako znikomy dodatek do karmy) oraz ciężarnych samic.

Moim zdaniem to kolejna osoba, nie wiem, ktora juz w tym miesiacu, ktora nie przeczytala FAQ i archiwum forum. Mieskiem to mozesz pieska karmic, a nie legwana.

jak samo przypełznie.. to niech sobie zje :P a niech ma radoche... ale tak... to nie dawaj
    zreszta.... wszystko tak jak JAcku mówił.. wiec jego sie słuchaj

Samo przypelznie, albo leg sobie sam ukradnie.... ))

pojdzie do lodowki i buchnie nam 20 deko swiezej szyneczki.....

Nie smiej sie mnie pare razy zniknelo pol posilku. Wyszedlem tylko na chwilke do kuchnii.

niet mięska... zieleninka górą....zielone dla zielonego mięsiste dla włochatego... hehe

Uprawnienia umieszczania postów