Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Legwan mi uciekl.... CO ROBIC??

Legus2004
    Guest

Legwan mi uciekl.... CO ROBIC??

Mam mieszkanie 47m kwadratowych w bloku 4 pomieszczenia drzwi byly po otwierane okna byly zamkniete gdzie moge go szukac i wogole pomorzcie mi.....( PROSZE

Re: Legwan mi uciekl.... CO ROBIC??

Witaj, tu był podobny problem...
    http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=5613&t=5613
    Pozdrawiam

przede wszystkim nie panikuj, skoro twierdzisz, że legwan nie miał opcji opuszczenia mieszkania, to napewno go znajdziesz

Skoro okna i drzwi wykluczają jego wyjście z mieszkania to szukaj. Gdzie ?? Czy ktoś jest wróżką ?? Szukaj wszedzie :-)

Tak tak szukaj go wszedzie, a najbardziej w miejscach do ktorych nie ma teoretycznie dostepu. To zadziwiajace w jakich miejscach sam znajdowalem mojego lega. Jesli legwan jest calkowicie dziki szukaj w najglebszych zakamarkach mieszkania jesli toleruje ludzi to glowa do gory (doslownie). Mam nadzieje ze wszystko skonczy sie pomyslnie.

Ja swojego znalazłem kiedyś w podszewce płaszcza który był w szafie ale jak juz tam wlazł to (konkretnie to do rękawa) nie mógł wyjść i musiałem rozpruć ten płaszcz aby go wyciągnąć. Szukaj na wysokościach w różnych zakamarkach no i gdzieś gdzie jest ciepło i powodzenia życzę.

Inka25
    Guest

Ja ostatnio prawię się popłakałam z bezsilności jak mój leg wlazł do kominka i za Chiny go nie mogłam stamtąd wyciągnąć. Siedział pół dnia i miał gdzieś wszystkie smakołyki jakimi go próbowałam zwabić. Ale wszystko dobrze się skończyło.

na pułkach i w naj wyższych miejscach

hm... przedewszystkim na firankach zasłonach i tego typu rzeczach...jak najwyżej... póżniej pod łóżkiem i we wszystkich ciemnych i niedostępnych miejscach...za meblami i szafkami...
    powodzenia...

poszukaj...

za kaloryferem, za szafami , na roślinach w domu, szafy z ubraniami, fitanki i zasłony, w wersalce :-) ...

Uprawnienia umieszczania postów