-
Re: wiem, że było ale myślę że warto powtórzyć ;)
bulehehehehhehehe meg11 heheheh tak sobie czytam i hmmmmm czyzby to o mnie miedzyinnymi byla mowa?:*-pozdrowka!!!!
-
dobra to ja powiem cos o smyczy......taaaa ja skonstruowalem zwierzatku taki bayer sam,bardzo podbnie jak wsklepie tylko zabezpieczylem przed calkowitym zaciscnieciem by sie nie uduzil czy nie optarl za bardzo,no i takie spstrzezenie jak sie zwierzak kreci to i ze wszystkiego wykreci!byl z przadu zapiety i z tylu jak mu sie chcialo to zlozyl tak ladnie nozki i lapki poslizgal sie na trawce i smyczka sama zeszla,,,,,,i hmm nie to zdecydowanie nie piesekna lancuch,,,,ale nadal bede myslal nad jakims udoskonaleniem dla smyczy na te zwierzatka,,,,,[moze kiedys jakis patencik]-pozdro!!
-
ja mam legwana 6 m-cy (on ma 8mcy) i praktycznie czekam tyllko na słońce ciepło. często z nim wychodzę bez smyczy. nie twioerdzę ze jest oswojony na 100% ale siedzi grzecznie na ramieniu i nie próbóje uciekać. wręcz przeciwnie, jest spokojniejszy niz w domu
-
ja bym umarla ze strachu
a co jak sie nagle czegos wystraszy i zeskoczy ci z ramienia??
-
-
Meg ostrzegam Cie ostatni raz!!! Jeszcze raz mnie nazwiesz mlody to ja bede bardzo niemily... Ja nie mam 18 lat wiec mnie nie obrazaj...
-
:*********************** to dla ciebie Filip
tylko już się na mnie nie gniewaj
-
Fatman, Meg to już tak ma ... Ona do wszystkich mówi "młody" - te typy tak mają ))
-
Jacku, co to ma znaczyć? ))))
jakie typy?:>
-
herhehehehe buziaki dla meg i jej dylajacej legwanicy-pozdro!
Uprawnienia umieszczania postów