-
Re: DO ZNAWCÓW
Jak te brązowe plamki na pyszczku o które pytałem ?
-
To tak jakby jakieś poparzenia? Może maluch lubi przytulać się do żarówek? Jeśli tak jest, musisz mu to uniemożliwić.
-
nie ładnie to tak wklejać takie rozmowy, jeszcze raz mi podpadniesz i inaczej pogadamy
-
obysmy pogadali "inaczej"
co do plamek na pyszczku:
-legwanek ma jednego strupka (jak mial na poczatku duze terarium (100x100x50) to wariował strasznie jak je otwierałem zeby mu posprzatac, dac jedzonko. teraz ma o połowe mniejsze (przedzieliłem je w pionie siatka ogrodnicza)).
-łepku na wierzchu ma takie ciemne plamki (zastanawialem sie co to jest (oparzenia zdecydowanie wylkuczam, poniewaz nie ma u mnie w terarium miejsca gdzie mogl by sobie cos takiego zrobic) i doszedłem do wniosku ze nieiwem co to :P, wyglada to taj jak by stara wylniała skóra mu nie zeszła, ale jak go kompałem to delikatnie wacikiem probowałem cos z tym zrobic, niestaty bez skutecznie... takze sam nie wiem co to jest ;\
-
Ja stawiam na dziewczynkę - bo je bardziej lubię
-
To tak jakby efekt jakiegoś poparzenia? Może maluch za bardzo przytula się do żarówki? Jeśli tak jest, musisz mu to uniemożliwić.
-
Te inne kolory (czarne lub ciemne pojedyncze łuski) w miejscach nie narażonych na uszkodzenia itp. nie muszą być objawem nieprawidłowym. To normalka. Zauważyłem na pyszczku przy tej największej łusce pod nozdrzami 2 brazowe plamki i o nie pytałem. Może to nieistotne, napisz tylko co to jest .
-
jezeli wiem o co pytasz to jest to strupek >> wykin jego szaleńczej natury
-
Heh mowilem.... Meg zlituj sie i oszczedz go!!!! On nie wiedzial co robi. Nieswiadomie ctrl+c, ctrl+v.
-
Zobaczylbys moja po operacji. Teraz to jest to i bardzo sie zmienila. Nabrala samczych zachowan i wygladu. Hormony robia swoje...
Uprawnienia umieszczania postów